Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Argentinei a anunțat lista cu jucătorii convocați pentru Copa America

argentina

Selecționerul Lionel Scaloni a anunțat lista cu cei 23 de jucători care vor reprezenta naționala Argentinei la Copa America, în perioada 14 iunie - 7 iulie, desfășurată în Brazilia, potrivit mediafax.

Lionel Messi face parte din grupul de fotbaliști pe care se va baza Scaloni, alături de Kun Aguero și Dybala, care va reveni în reprezentativa "pumelor", după o perioadă în care nu a fost convocat. Pe listă se află și Di Maria, iar marele absent este fostul căpitan al clubului Inter Milano, Mauro Icardi.

Citește și: Adevărul a ieșit la iveală! Cine sunt cei care primesc cele mai mari pensii

Din selecționata Argentinei vor lipsi și Javier Mascherano și Gonzalo Higuain. Cei doi s-au retras de la echipă după Campionatul Mondial din Rusia din vara trecută.

Una dintre noutățile anunțate de Scaloni este convocarea fundașului lateral Milton Casco, în vârstă de 31 de ani, de la formația River Plate. Și Kun Aguero, după sezonul incredibil făcut la Manchester City, este o noutate pentru naționala Argentinei.

Lista completă:

Portari: Esteban Andrada (Boca), Franco Armani (River Plate), Augustin Marchesin (America Mexico)

Citește și: Liviu Dragnea: Trebuie eliminată pensia specială pentru parlamentari

Fundași: Juan Foyth (Tottenham), Ramiro Funes Mori (Villarreal), Nicolas Otamendi (Manchester City), German Pezzella (Fiorentina), Milton Casco (River Plate), Marcos Acuna (Sporting Lisabona), Renzo Saravia (Racing), Nicolas Tagliafico (Ajax Amsterdam)

Mijlocași: Leandro Paredes (PSG), Guido Rodriguez (America de Mexico), Giovani Lo Celso (Real Betis), Roberto Pereyna (Watford), Exequiel Palacios (River Plate), Rodrigo De Paul (Udinese)

Atacanți: Sergio Aguero (Manchester City), Angel Di Maria (PSG), Paulo Dybala (Juventus), Lautaro Martinez (Inter Milano), Lionel Messi (Barcelona), Matias Suarez (River Plate)

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.