Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Claudiu Niculescu, mesaj tranșant: 'Nu mai accept lipsa de atitudine şi determinare'

Antrenorul formaţiei FC Dinamo, Claudiu Niculescu, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, că le-a transmis jucătorilor că nu va mai accepta lipsa de atitudine şi determinare din partea lor şi că fiecare trebuie să lupte pentru un loc de titular, informează news.ro.

„În momentul în care vom reuşi să fim o echipă să jucăm toţi, cei 11, la capacitate maximă, cu siguranţă vor veni şi rezultatele. Asta le-am şi transmis jucătorilor, că nu mai accept jumătăţi de măsură când e vorba de acest club. Aşa gândesc eu ca antrenor, nu mai accept ca jucătorii să se complacă în această situaţie. Pot accepta ca un jucător să aibă o zi proastă, dar nu accept să nu dea totul pe teren. Se poate greşi, orice jucător din lume poate greşi, dar nu accept lipsa de atitudine şi determinare. De acum încolo fiecare jucător se va lupta pentru locul de titular. Şi va trebui să-mi arate la antrenament şi la meciuri că merită să joace în primul 11”, a declarat Niculescu.

Tehnicianul îşi doreşte ca echipa sa să câştige partida de la Botoşani pentru ca mai apoi să poată pregăti în linişte a doua parte a campionatului: „Sunt foarte concentrat la meciul de luni, pentru că pentru noi este unul extrem de important. Şi vreau să cred că băieţii conştientizează importanţa jocului. E un meci de care pe care, se întâlnesc două echipe care suferă în acest început de campionat. Pentru mine şi băieţi nu mai trebuie să conteze nimic din ceea ce s-a întâmplat până acum, absolut deloc. De luni încolo trebuie să înceapă un nou campionat pentru acest club şi trebuie să ne întoarcem cu trei puncte de la Botoşani. Ăsta este obiectivul nostru, vreau să dea totul pe teren pentru a ne întoarce cu trei puncte de la Botoşani, apoi să pregătim în linişte a doua parte a campionatului. În eventualitatea unei victorii lucrurile s-ar mai linişti şi am construi în linişte în perioada care urmează”.

Niculescu a precizat că mijlocaşul Ivan Pesici, care a fost operat de hernie inghinală va lipsi minin patru săptămâni de la antrenamente. „Pesici va lipsi între patru şi şase săptămâni, acesta este verdictul medicilor care l-au operat. Minim patru, maxim şase, perioada se poate scurta sau prelungi, depinde cum va reacţiona el”, a mai spus Claudiu Niculescu.

Partida FC Botoşani – Dinamo, din cadrul etapei a XI-a a Ligii I, se va disputa luni, de la ora 21.00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.