Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Cristiano Bergodi, despre câştigarea titlului la Craiova: Nu sunt magician

www.gsp.ro
Cristiano Bergodi

Universitatea Craiova - FC Botoşani este programat vineri, 12 iunie, de la ora 20.00, este meciul care va deschide fotbalul în Liga 1, iar antrenorul Cristiano Bergodi va debuta pe banca Craiovei, anunță MEDIAFAX.

Vineri, 12 iunie, se va relua fotbalul în România, după trei luni de pauză. Cu doar o zi până la primul meci oficial, Dinamo a anunţat că un angajat al clubului are coronavirus, iar partida de sâmbătă, cu Chindia Târgovişte, a fost anulată.

Cu toate acestea, planul de reluare a Ligii 1 continuă, iar vineri, pe stadionul Ion Oblemeco gol, Universitatea Craiova o aşteaptă pe FC Botoşani.

Citește și: Traian Băsescu s-a trezit cu plângere penală, după semnalul apocaliptic dat Poliției și Jandarmeriei

Noul antrenor al oltenilor, Cristiano Bergodi, a spus că deşi jucătorii nu sunt la capacitatea lor maximă, toţi sunt pregătiţi să intre pe teren.

Craiova este pe locul trei în campionat, la egalitate de puncte cu FCSB, de pe locul 2.

„E un meci foarte greu, pentru că venim după o pauză lungă şi nici nu ştim cum s-au antrenat echipele. Noi ne-am antrenat foarte bine. Suntem pregătiţi, dar mai avem nevoie de unul, două meciuri. Suntem nebuni dacă noi ne gândim că suntem 100% fizic şi tehnico-tactic pregătiţi. În acest moment, e important rezultatul”, a spus Bergodi.

Bergodi a comparat clubul Universitatea Craiova cu Napoli și a spus că nu poate ști dacă alb-albaștrii vor putea lua titlul anul acesta.

Citește și: Marcel Vela reacționează la punerea sub control judiciar a vlogger-ului Colo: Doresc să trag un mare semnal de alarmă

„Nu ştiu dacă putem lua trofeul, nu sunt un magician, sper din suflet ca împreună cu băieţii să oferim un fotbal plăcut şi să avem rezultate. Nu ştiu unde vom ajunge, dar cred că echipa e pregătită bine şi obiectivul rămâne să fim pe podium. Luptăm pentru fiecare meci pentru a câştiga cele 3 puncte”, a mai spus Bergodi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.