Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul CSM Bucureşti, confirmat în continuare doar dacă ajunge la Turneul F4 al CL din acest sezon

news.ro
handbal minge

Antrenorul campioanei CSM Bucureşti, Adrian Vasile, va continua contractul şi în sezonul viitor doar dacă va califica echipa în actuala stagiune la Turneul Final Four al Ligii Campionilor, potrivit news.ro.

”Consiliul de Administraţie al clubului a decis să continue colaborarea cu antrenorul Adrian Vasile, stabilind totodată de comun acord un obiectiv clar: calificarea în primele 4 echipe în actuala ediţie EHF Champions League! Chiar dacă în competiţiile interne campioana CSM Bucureşti este neînvinsă de mai bine de doi ani, în contextul în care bugetul clubului a rămas constant în ultimele sezoane, iar adversarele din întrecerile naţionale s-au întărit de la an la an, parcursul echipei în acest sezon de Liga Campionilor nu s-a ridicat până acum la nivelul aşteptărilor”, a anunţat, marţi, CSM Bucureşti.

Potrivit comunicatului de presă, bugetul campioanei ”nu este inclus nici măcar între primele şase la nivel european”, dar echipa continuă să fie între primele opt locuri în Europa.

“Faptul că din 2016 şi până în prezent a fost mereu în primele opt din Europa spune multe despre ceea ce înseamnă CSM Bucureşti în handbalul internaţional. (...) Poziţia actuală în clasamentul grupei nu este cea aşteptată la debutul sezonului, dar am încercat să scoatem din analiza noastră factorul emoţional. În acest moment echipa este în obiectiv şi are în continuare şanse de calificare în fazele superioare ale competiţiei. Consiliul de administraţie al CSM Bucureşti a decis să îi acorde întreg sprijinul antrenorului Adrian Vasile, însă cu un obiectiv simplu şi clar, pe care cu toţii îl dorim realizat: calificarea în  Final Four-ul de la Budapesta! Ratarea acestui obiectiv va însemna automat întreruperea colaborării, la finalul acestui sezon competiţional. Până atunci Adrian Vasile este antrenorul CSM Bucureşti şi avem încredere că toate obiectivele stagionale vor fi îndeplinite!”, a declarat Iulian Pîslaru, directorul general al CSM.

Antrenorul Adrian Vasile este antrenorul principal al campioanei din 2019, fiind cooptat în staf din 2014. Are la activ două titluri naţionale, Cupa României şi Supercupa, dar în Liga Campionilor nu a trecut de faza sferturilor de finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.