Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul CSM Bucureşti: 'Cred că multe echipe europene au urmărit derby-ul cu Rapid'

digisport.ro
csm bucuresti handbal feminin

Antrenorul echipei de handbal feminin CSM Bucureşti, Adrian Vasile, a afirmat, luni, la finalul derby-ului cu CS Rapid din etapa a 14-a a Ligii Naţionale, câştigat cu 27-26, că este convins că multe formaţii din Europa au urmărit confruntarea de la Sala Polivalentă.

"Cred că a fost un meci spectacol, sunt convins că foarte multe echipe din Europa s-au uitat la meciul ăsta, pentru că facem două sezoane foarte bune, cu multe puncte în Champions League, o atmosferă în Sala Polivalentă fantastică, cu oricare echipă ar juca aici. Şi cred că lucrurile astea s-au confirmat astăzi, sigur, cu sarea şi piperul unui derby, care îl transformă într-un eveniment la care îţi pare rău dacă nu ai participat. E o greşeală să credem că avantajul pe care îl avem în acest moment este unul care să ne facă să fim liniştiţi sau să avem un fel de confort pentru campionat. Cred că avem maturitatea asta. Victoriile şi rezultatele bune nu fac nimic altceva decât să ne confirme lucrurile pe care le facem bine. Astăzi ambele echipe au forţat-o pe cealaltă din multe puncte de vedere şi victoriile astea muncite, la fel cum a fost şi cea de săptămâna trecută (cu Bietigheim, în Liga Campionilor, n. red.), spun foarte mult despre echipă. Aşa că mă bucur foarte mult de efortul fetelor", a declarat Vasile, potrivit Agerpres.

Tehnicianul a urat succes adversarei de luni în meciurile pe care le mai are de disputat în grupa Ligii Campionilor.

"Mai e mult până să întâlnim Rapidul în Final Four, mai sunt două jocuri din grupa asta, apoi eventual un meci de play-off. Dacă asta se va întâmpla, cu siguranţă va fi o atmosferă foarte frumoasă. Până atunci urez succes şi Rapidului în Liga Campionilor, pentru că a făcut un sezon excelent până acum, din punctul meu de vedere. Mai au două meciuri în Europa, suntem toţi români şi le doresc multă baftă ambelor echipe", a completat Adrian Vasile.

Jucătoarea Crina Pintea s-a arătat încântată de ideea de a întâlni formaţia Rapid în Final Four-ul Ligii Campionilor, precizând însă că ambele echipe mai au mult de jucat până acolo.

"A fost extraordinar şi mă bucur foarte mult că am câştigat acest meci. Este o victorie muncită şi foarte mult dorită. Aşa arată clasamentul, că ne desprindem spre titlu, însă mai avem până la final. Cred foarte mult în echipa noastră, cred în ceea ce se construieşte zi de zi şi tot ce îmi doresc este să rămânem sănătoase. Suntem două echipe puternice şi Rapid joacă foarte bine în Champions League, a fost un meci foarte puternic. Ar fi foarte frumos ca două echipe româneşti să ajungă în Final Four, dar mai este mult până acolo. Nu pot vorbi despre revanşă sau ce a fost anul trecut, important este ce se întâmplă astăzi şi trebuie să trăim prezentul. Eu îmi doresc să rămânem sănătoase şi să luptăm până la final. Îmi place foarte mult ce se întâmplă în echipa noastră, cred foarte mult în noi şi în ceea ce construim şi tot ceea ce îmi doresc este să rămânem aşa. Noi nu ne gândim la ce ne poate împiedica să câştigăm titlul. Ne gândim la ce putem să aducem în fiecare zi, gândim pozitiv şi aşa mergem mai departe", a afirmat Crina Pintea.

CSM Bucureşti a câştigat dramatic derby-ul cu CS Rapid Bucureşti, scor 27-26 (13-13), luni, în Sala Polivalentă din Capitală, în etapa a 14-a a Ligii Naţionale de handbal feminin.

CSM Bucureşti s-a desprins în clasament de marea sa rivală, între ea şi Rapid fiind acum 9 puncte, după prima etapă din retur. Cele două echipe se vor înfrunta şi în optimile de finală ale Cupei României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.