Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul de la Dinamo București a anunțat că echipa sa va juca toate meciurile de pe teren propriu pe Arena Naţională din sezonul următor

Mircea Rednic

Mircea Rednic (56 de ani) a anunţat că Dinamo va juca toate meciurile de pe teren propriu pe Arena Naţională, începând din sezonul următor, relatează Mediafax.

Citește și: Fotbalistul Raheem Sterling plătește biletele pentru 500 de elevi de la fosta sa școală pentru a fi prezenți la meciul cu Brighton

"Puriul" a "protestat" la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Concordia Chiajna, din etapa a 4-a de play-out, în legătură cu stadionul din "Ştefan cel Mare", la care există anumite probleme şi nu s-a început încă procesul de modernizare pentru Euro 2020, la fel ca în cazurile Steaua, Giuleşti şi Arcul de Triumf.

"Atunci când am venit, eram cu cineva. Încă mai sunt cu cineva interesat, dar au fost ceva probleme şi dezamăgirea asta că la noi nu se întâmplă nimic cu stadionul. Noi n-avem stadion, nu avem birouri, e o situaţie mai delicată şi trebuie făcută o analiză bună. Eu sunt antrenor, sunt preocupat să fac o echipă puternică.

La noi nu s-a mutat nici măcar o cărămidă, nu ştiu ce se întâmplă. Vremea e frumoasă, teren e mult în centru, nu ştiu ce interese politice sunt. Măcar să avem un stadion de 15.000 de locuri şi meciurile importante să le jucăm pe Arena Naţională. Mai mult ca sigur, vom juca toate meciurile de acasă pe Arena Naţională sezonul viitor. Am luat două loje, mai luăm 18, facem bugetul... E altceva pe Arena Naţională. Sunt sigur că suporterii vin când li se creează suporteri. Dacă avem posibilitatea şi bani, de ce nu?", a declarat Mircea Rednic, joi, la conferinţa de presă premergătoare partidei cu Concordia Chiajna, care se joacă vineri, 5 aprilie, de la ora 20:30, în etapa a 4-a din play-out-ul Ligii 1 Betano.

Ultima partidă jucată de Dinamo pe Arena Naţională s-a înregistrat în acest sezon, în derby-ul cu FCSB, încheiat 1-1, în noiembrie 2018.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.