Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul din acte al FCSB, înainte de meciul cu Rapid: 'Nu cred că etapa aceasta va fi decisivă în lupta pentru titlu'

FCSB

Antrenorul formaţiei FCSB, Elias Charalambous, a declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că nu crede că etapa a 5-a a play-off-ului Superligii de fotbal va fi decisivă în lupta pentru câştigarea titlului de campioană, sperând la o victorie cu Rapid pentru a păstra o distanţă apreciabilă în clasament faţă de Universitatea Craiova.

Tehnicianul cipriot speră ca echipa sa să fie avantajată şi de un rezultat de egalitate în meciul dintre fruntaşele clasamentului, Farul Constanţa şi CFR Cluj, scrie agerpres.ro.

"Aşa cum am mai spus, toate jocurile din play-off sunt dificile şi vor fi dificile până la finalul sezonului. Acum trebuie să ne confruntăm cu un alt adversar dificil, în deplasare. Ştiu foarte bine că ne va fi greu, dar jucătorii sunt pregătiţi pentru acest joc. Sper să continuăm momentele bune pe care le avem, mulţi jucători sunt într-o perioadă bună, în formă bună, şi sper să reuşim să luăm cele trei puncte, care ne pot ajuta să ne menţinem cât mai sus la finalul acestui sezon. Va conta foarte mult modul în care jucăm şi cum reuşim să câştigăm meciurile pentru că presiunea există întotdeauna. Suntem o echipă mare şi echipele mari câştigă de obicei, dar jucătorii sunt pregătiţi. Cu victoria de ieri, Craiova este mai aproape de noi, dar cel mai important este modul în care vom juca noi. Cred că pentru toate echipele va conta faptul că depind doar de ele. Doar jucătorii sunt cei care au obţinut rezultatele din ultima perioadă şi suntem fericiţi că îi avem în formă în această perioadă, dar cel mai important este să continuăm cu acelaşi ritm, pentru că va fi greu până la finalul sezonului. Trebuie să păstrăm capul jos, să fim umili, să continuăm să muncim din greu în fiecare zi la antrenamente. Nu cred că titlul se va decide în acest weekend, mai sunt alte cinci etape de disputat. În primul rând trebuie să câştigăm noi meciul cu Rapid şi dacă ar fi să aleg un rezultat între CFR şi Farul Constanţa, aş alege X", a afirmat Charalambous.

El a precizat că îl respectă pe antrenorul echipei Rapid, Adrian Mutu, despre care a spus că este un bun tehnician.

"Mutu a fost un mare jucător, un nume mare, o personalitate în România. Pentru mine este şi un antrenor foarte bun. Nu înseamnă că nu este un antrenor bun după ultimele rezultate, am analizat personal mai multe jocuri şi Rapid este o echipă bună, care joacă bine, îl respect foarte mult", a declarat Charlambous.

În ceea ce îi priveşte pe jucătorii adverşi, Charalambous a afirmat că Rapid are mulţi jucători experimentaţi, scrie agerpres.ro.

"Suntem norocoşi că avem mai mulţi jucători într-o formă bună în acest moment şi eu cred în munca în echipă. Niciodată un jucător nu poate câştiga singur un meci, ai nevoie de toată echipa pentru asta. Rapid este o echipă bună, au jucători buni, de calitate şi nu pot vorbi specific despre un anume jucător, e o echipă cu jucători cu experienţă. Dar repet, cel mai important pentru noi este modul în care vom juca noi, trebuie să dăm ritmul jocului, trebuie să controlăm jocul şi acesta este cel mai important lucru pentru noi", a adăugat Elias Charalambous.

Echipa de fotbal FCSB va întâlni formaţia Rapid, duminică, de la ora 20:30, pe stadionul Giuleşti, într-o partidă din cadrul etapei a 5-a a play-off-ului Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.