Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei Arcada Galaţi, câştigătoarea Cupei şi Supercupei României la volei masculin, a demisionat

www.prosport.ro
Nikolai Jeliaskov

Nikolai Jeliaskov, antrenorul echipei de volei masculin Arcada Galaţi, cu care a câştigat în 2017 Cupa şi Supercupa României, a demisionat din funcţie la o zi după victoria împotriva campioanei ACSVM Zalău.

Arcada Galaţi a învins campioana ACSVM Zalău duminică, scor 3-1, în meci contând pentru etapa a VII-a a Diviziei A, iar cu 15 puncte ocupă locul 2 în clasament, după liderul Steaua (18 puncte).

Luni seară, antrenorul formaţiei din Galaţi, Nikolai Jeliaskov, a demisionat însă din funcţie, invocând neînţelegeri cu conducerea, într-un anunţ postat pe Facebook, potrivit News.ro.

Citește și: Vești bune despre Simona Halep, după ce românca a fost desființată de antrenorul Serenei Williams: Ce a anunțat WTA

”Din cauza modului complet diferit în care înţelegem voleiul, demisionez din funcţia de antrenor principal al echipei Arcada Galaţi. În perioada în care am activat aici, echipa a câştigat singurele trofee din istoria sa – Cupa şi Supercupa României. De asemenea, echipa este în top în clasamentul Diviziei A. Personal, nu pot face mai mult de atât. Forţa, Arcada”, a scris tehnicianul în mesajul său.

Conducerea echipei a precizat că va oferi un punct de vedere oficial în urma demisiei antrenorului bulgar. Jeliaskov a sosit la Arcada în martie 2017, iar în palmaresul său se înscriu şi medaliile de argint obţinute cu naţionala Bulgariei la Campionatul European din 2015.

În etapa viitoare, Arcada Galaţi va juca, sâmbătă, în deplasare, cu Unirea Dej.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.