Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi: 'Totdeauna am avut meciuri foarte grele cu Chindia'

news.ro
gheorghe hagi

Antrenorul echipei de fotbal Farul Constanţa, Gheorghe Hagi, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că întotdeauna formaţia sa a avut meciuri grele cu Chindia Târgovişte, adversara din etapa a 3-a a Superligii.

"Totdeauna cu Chindia am avut meciuri foarte grele. Ne-a fost mereu greu să-i desfacem şi să marcăm. Ultimele meciuri cu ei le-am pierdut anul trecut, dar sperăm ca anul acesta să câştigăm noi. O să încercăm să impunem şi să controlăm ritmul şi intensitatea jocului. Sperăm să fim penetranţi şi să marcăm goluri", a spus tehnicianul.

"Chindia, de când a venit Mihalcea, a primit mai multe goluri, dar a şi marcat mai multe. E mai echilibrată, în sensul în care îşi doreşte să şi atace. Deci trebuie să fim pregătiţi, să facem un meci complet. Ei s-au şi întărit, s-a întors Popa, la fel şi Neguţ, doi jucători importanţi pentru ei. Cei doi ne-au creat mereu probleme. Trebuie să marcăm, suntem optimişti că vom câştiga", a adăugat Hagi, potrivit Agerpres.ro.

Acesta a explicat că în viitorul apropiat Farul îl va transfera pe atacantul formaţiei Fiorentina, Louis Munteanu. "Sunt discuţii, încă nu e totul pus la punct. Dar în mare, dacă lucrurile decurg normal, şi el va veni la noi", a precizat Gheorghe Hagi.

Echipa de fotbal Farul Constanţa întâlneşte formaţia Chindia Târgovişte, vineri, de la ora 21:30, pe Stadionul Central din cadrul Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, într-o partidă contând pentru etapa a 3-a a Superligii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.