Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei Dinamo, Eugen Neagoe: 'Nu suntem încă pregătiţi pentru startul campionatului'

www.prosport.ro
eugen neagoe

Dinamo Bucureşti s-a întors din cantonamentul de la Marbella, celebra bază sportivă unde se pregătesc marile echipe ale Europei. ”Câinii” au câştigat toate cele trei partide de pregătire din Spania, iar Eugen Neagoe (51 de ani), antrenorul echipei, a tras primele concluzii, informează MEDIAFAX.

Acesta crede că echipa sa nu este pregătită, momentan, pentru startul sezonului. Pe 15 iulie, ”câinii” se vor deplasa pe terenul Viitorului pentru prima etapă din sezonul regular: "Baza de pregătire a fost senzaţională, baza pe care s-a antrenat şi Liverpool înainte de finala Ligii Campionilor. Am câştigat toate jocurile, dar cred că ieri a fost şi cel mai bun joc şi cel mai puternic adversar. Băieţii au tratat cu mare responsabilitate jocul, am avut momente foarte bune. Nu suntem încă pregătiţi pentru startul campionatului, dar mai sunt câteva zile şi sper eu să punem toate lucrurile la punct", a spus Neagoe, la sosirea în ţară.

”Geană” a vorbit şi despre campania de transferuri. Chiar dacă a adus zece jucători, Neagoe consideră că lotul nu este complet: ”Sunt jucători valoroşi, chiar dacă trei sau patru dintre ei sunt puţin mai în spate cu pregătirea fizică. Ei nici zilele următoare nu vor avea liber, vor avea antrenamente şi mâine şi sâmbătă. În acest moment nu putem să vorbim despre alţi jucători, dar cu siguranţă eu mi-aş mai dori unul sau doi", a mai declarat antrenorul dinamovist.

Cătălin Straton, Riccardo Piscitelli, Kevin Bru, Gabriel Moura, Slavko Perovic, Florin Bejan, Andrei Sin, Alexandru Răuţă şi Armindo Rodrigues Mendes Furtado ”Brito” sunt jucătorii pe care Dinamo i-a mai transferat în această vară.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.