Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei Manchester City: 'Victoria cu Sporting (5-0) e fantastică'

bbc.com
Pep Guardiola

Antrenorul echipei Manchester City, Pep Guardiola, a afirmat că victoria cu 5-0 pe terenul formaţiei Sporting Lisabona este ''fantastică" pentru englezi, care se pot considera calificaţi în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, informează Agerpres.

"5-0 este fantastic. Rezultatul este un vis, dar colectiv noi putem juca mai bine. Diferenţa între cele două echipe nu este de 5-0. Uneori, fotbalul este marginea unui ofsaid. Rezultatul este un vis pentru meciul retur, dar noi va trebui să fim mai buni. Nu am ştiut să exploatăm bine toate spaţiile", a spus Guardiola, citat de AFP.

"Bernardo (Silva) este un jucător talentat, iar cu mingea este excepţional. Pentru el, a fost un meci special. Să revină la Lisabona, oraşul său natal şi să înscrie goluri în faţa rivalei fostei sale echipe, Benfica, era important", a adăugat tehnicianul catalan.

Manchester City a surclasat formaţia portugheză Sporting Lisabona cu scorul de 5-0, marţi seara, în deplasare, în prima manşă a optimilor.

Echipa pregătită de Pep Guardiola şi-a zdrobit adversarul, marcând prin Riyad Mahrez (7), Bernardo Silva (17, 44), Phil Foden (32) şi Raheem Sterling (58).

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.