Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul echipei Manchester United, germanul Ralf Rangnick, a criticat tactica lui Atletico Madrid: Nu s-a jucat mai mult de două minute fără întreruperi

Daily Mail
manchester united fans

Antrenorul echipei Manchester United, germanul Ralf Rangnick, a criticat tactica lui Atletico Madrid, de fragmentare a jocului, şi prestaţia arbitrilor, care nu au acordat un fault înaintea fazei de la golul spaniolilor, care a fost decisiv pentru calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, conform Agerpres.

Tehnicianul german a acuzat stilul de joc al echipei spaniole, cu numeroase fragmentări: ''În a doua repriză nu ştiu dacă s-a jucat mai mult de două minute fără ca un jucător de la Atletico să cadă pe teren. Arbitrul a avut anumite decizii curioase, i-a ajutat să piardă timpul. Am încercat totul, şi în faze fixe, dar în joc nu ne-am creat oportunităţi. A fost foarte frustrant''.

''Singurul lucru pe care nu l-am făcut a fost să marcăm. Contra lui Atletico era foarte important să marcăm primii şi dacă nu am reuşit atunci să evităm primirea unui gol. Ei au marcat într-un moment crucial, înainte de pauză. Aşa au jucat în ultimii zece ani şi asta nu m-a surprins. Cred că a fost un fault la faza golului, dar arbitrul nu l-a văzut'', a declarat Rangnick după meciul de pe Old Trafford.

După 1-1 pe Metropolitano, Atletico s-a impus pe ''Teatrul viselor'' prin golul lui Renan Lodi (41), din centrarea lui Antoine Griezmann, însă faza a fost precedată de un fault nesancţionat la Fred.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.