Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul FC Saarbrücken, din liga a patra a Germaniei, demis în ciuda rezultatelor foarte bune

Decizie inedită în fotbalul german, acolo unde clubul 1. FC Saarbrücken, din liga a patra, liga regională sud-vest, a decis să îl demită pe antrenorul Dirk Lottner, luni, în ciuda faptului că acesta a înregistrat 15 victorii în 19 meciuri, ducând echipa pe primul loc în campionat, potrivit Mediafax.

Pe lângă parcursul remarcabil din campionat, 1. FC Saarbrücken a realizat o surpriză majoră la finalul lunii octombrie, eliminând echipa 1. FC Köln, care evoluează în prima ligă, în șaisprezecimile Cupei Germaniei, scor 3-2. Totuși, cele două înfrângeri suferite de echipa lui Dirk Lottner în luna noiembrie i-au nemulțumit pe oficialii clubului, care spun că promovarea a fost pusă în pericol, deși echipa este pe primul loc, la două puncte de poziția secundă, scrie Kicker.

Citește și: Klaus Iohannis își anunță prioritatea mandatului: Să nu vă așteptați să încetez războiul cu PSD

"Regretăm ceea ce s-a întâmplat, dar mai presus de toate este obiectivul promovării în liga a treia. Situație noastră este foarte riscantă acum", a declarat vicepreședintele Dietner Further, care a mai spus că este îngrijorat de forma recentă a echipei.

În campionat, 1. FC Saarbrücken ocupă primul loc, cu 46 de puncte. Echipa germană a înregistrat 15 victorii, o remiză și trei înfrângeri, două dintre eșecuri având loc în luna noiembrie: 0-3, contra lui Elversberg și 0-1, împotriva lui Steinbach Haiger.

Dirk Lottner a condus-o pe 1. FC Saarbrücken de la începutul sezonului 2016/2017, însă nu a reușit să promoveze în liga a treia.

Pe lângă Dirk Lottner, de la echipă a plecat și asistentul său, Robert Roelofsen. Echipa va fi pregătită la următorul meci de directorul sportiv Marcus Mann.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.