Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, consideră că va fi greu de marcat împotriva Concordiei Chiajna

www.gsp.ro
Gică Hagi

Antrenorul FC Viitorul, Gheorghe Hagi, consideră că va fi greu de marcat Concordiei Chiajna, o formaţie care se apără bine, care a avut mai multe meciuri în care nu a primit gol, spunând că Dorinel Munteanu a adus la această formaţie disciplină şi o organizare foarte bună, informează News.ro.

“Este un meci acasă, cu siguranţă ne dorim cele trei puncte. Întâlnim o echipă care are un antrenor cu o experienţă foarte mare de a câştiga, de a fi învingător, un antrenor care a adus disciplină, organizare bună, rezultate foarte bune. Ştim că va fi foarte greu să marcăm, e o echipă care primeşte puţine goluri, a câştigat meciuri unde nu a primit gol. În toate victoriile lor nu a primit gol, au fost victorii în deplasare, victorii acasă, aşa că eu cred că din toate punctele vedere ne aşteaptă un meci foarte greu”, a afirmat Hagi.

El crede că nu trebuie luat ca reper meciul din Cupă dintre cele două formaţii câştigat de Viitorul cu 3-0.

“Chiar dacă în cupă am câştigat 3-0 au fost anumite circumstanţe, felul cum am marcat a fost din fază fixă şi după aceea au venit eliminările şi s-a rupt meciul. Cred că va fi un meci foarte greu, suntem pregătiţi de lucrul acesta, am vorbit cu echipa şi ne interesează foarte mult cele trei puncte”, a mai spus antrenorul Viitorului.

Întrebat ce părere are despre convocarea în premieră a lui Ianis la naţionala de seniori, Hagi nu a dorit să comenteze acest lucru, spunând: “Am meci cu Chiajna, nu vreau să discut de jucătorii de la echipa naţională, ar fi o greşeală din partea mea. Trebuie să vorbim de meciul nostru”.

Partida dintre Viitorul şi Concordia Chiajna va avea loc sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul din Ovidiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.