Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul FCSB, după meciul cu FC Voluntari: 'Jocul nostru a fost destul de bun, am făcut ce ne-am propus'

Facebook
anton petrea

Antrenorul Anton Petrea a declarat, vineri seară, că jucătorii de la FCSB au făcut ce şi-au propus la meciul cu FC Voluntari, subliniind însă că nu ar fi trebuit să primească gol din penalti în prelungiri.

"Jocul nostru a fost destul de bun, am făcut ce ne-am propus. A picat acest gol din penalty în prelungiri, astfel de lucruri trebuie să eliminăm. Meciul se termină când arbitrul fluieră ultima oară, probabil intervine lipsa de concentrare. Trebuie să înţeleagă toată lumea că meciul se termină când fluieră arbitrul. Noi avem doi executanţi la penalty, în funcţie de moment decidem cine bate. I-am sugerat lui Tănase să ia decizia cea mai bună, adică el sau Man, atât. Ţinând cont de numărul de meciuri şi perioada scurtă între partide, este ideal să ai un număr cât mai mare de jucători. Dacă reuşim să aducem un atacant, bine, dacă nu, încercăm să ne descurcăm cu ce avem. Este dificil să mai găsim acum ce ne dorim noi", a spus Petrea, la Digisport, potrivit news.ro.

Citește și: Mesaj de la Muntele Athos, în privința vaccinului anti-Covid: ‘Este produs forțat, în condițiile în care lipsesc încă multe informații despre biologia coronavirusului’

Formaţia FCSB a învins, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I.

Golurile au fost marcate de Man '37 şi Tănase '71 (penalti) pentru FCSB, respectiv Jefte '90+3 (penalti) pentru FC Voluntari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.