Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, spune că nu este normal să fie criticat de Gigi Becali la televizor

www.gsp.ro
Nicolae Dică

Antrenorul FCSB, Nicolae Dică, a declarat, la conferinţa de presă de după meciul cu CFR Cluj, că nu este normal să fie criticat de Gigi Becali la televizor, informează News.ro.

"Nu este ok ceea ce a spus patronul, aşa este. Vom vedea în ce situaţie voi pleca. Munca mea de un an şi jumătate trebuia apreciată cât de cât. Trebuia să se gândească înainte de declaraţii că am şi eu o familie care urmăreşte, se uită la televizor şi suferă pentru mine. Au fost momente în această perioadă în care am avut ofertă să plec şi am decis să rămân", a declarat Dică.

Tehnicianul şi-a apărat jucătorii şi spune că nu a fost lucrat de aceştia.

Citește și: Nicolae Dică, REACȚIE - FULGER după ce Gigi Becali i-a cerut DEMISIA clocotind de nervi

"Nu a venit niciun mesaj din lojă. Nu există aşa ceva (n.r. - să fie lucrat de jucători). Ar fi păcat să dăm în jucători. Am visurile mele, ştiu ce am de făcut, ştiu ce voi face în continuare. Nu regret nimic din ceea ce fac. Vom vedea, voi avea o discuţie la telefon cu dânsul. Da (n.r. - cel mai greu moment din carieră?), este un moment dificil, pentru că îmi doream altceva, ca atunci când voi pleca de la o echipă să plec în alt mod. Când nu sunt rezultate, cade antrenorul, cine să plece. Nu mă deranjează că se vehiculează alt nume, deocamdată echipa este pe locul doi, oricine va fi aici are şansă să câştige campionatul. M-aş bucura pentru jucători, pentru cei din conducere, pentru toată lumea (n.r. - dacă echipa va câştiga titlul şi nu va fi antrenor). A fost o mândrie pentru mine să antrenez o echipă de genul Stelei. Am încercat să vorbesc cu dânsul să nu vă mai spună echipa. Jucătorii după aia (n.r. - după criticile lui Becali) trebuia să am discuţii individuale cu ei. Niciodată nu voi ieşi să spun ceva rău despre jucători. Nu sunt în măsură să dau sfaturi antrenorului care va veni, dacă nu voi rămâne", a adăugat el.

Finanţatorul Gigi Becali a anunţat, sâmbătă, după ce FCSB a fost învinsă, cu 2-0, acasă, de CFR Cluj, că antrenorul Nicolae Dică trebuie să-şi dea demisia.

"Să stau să fiu batjocură, nu-mi place. Nu a fost diferenţă pe teren, noi am ratat, ei au marcat un gol aiurea. Prima dată noi controlam jocul. După aia, s-a întâmplat că Nedelcu doarme, dormea pe acolo şi a făcut faza aia. După aia, ce să văd? Să văd fundaşi? Adică suntem conduşi şi văd că intră fundaşi pe teren? Stan, iese Moruţan, iese Man, cred că i-a luat cineva minţile lui Dică. Batjocură din partea antrenorului. Trebuie să şi-o dea (n.r. - demisia), normal, dacă vrea. Nu cred (n.r. - că mai rămâne), pentru că asta a întrecut orice măsură, să-l scoţi pe Moruţan şi pe Man şi să-l bagi pe Stan e deja ... Nu ştiu. Dacă eu făceam echipa, înseamnă că am înnebunit eu. Eu nu sunt nebun să-l bag pe Stan şi să-l scot pe Moruţan şi pe Man. Probabil, ce-a zis, 'îmi dau demisia, hai să arăt că fac eu ce vreau eu'. A vrut să arate că face o nebunie şi îşi bate joc de mine, altceva nu cred. Înseamnă că vrut să-şi bată joc de mine, dacă a făcut schimbarea pe care a făcut-o. O să vedem mâine, poimâine", a declarat Becali.

CFR Cluj a învins, sâmbătă, pe Arena Naţională din Bucureşti, cu scorul de 2-0 (1-0), pe FCSB, în ultimul meci al etapei a XXI-a a Ligii I şi ultimul din 2018. Au marcat Deac '29 şi Ioniţă '90+6 (p). Trei jucători, doi de la FCSB şi unul de la CFR Cluj, au fost eliminaţi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.