Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul FCSB, Vergil Andronache: 'Mâine veţi vedea jucătorii extraordinar de montaţi'

Antrenorul FCSB, Vergil Andronache, a promis că fanii echipei vor vedea în meciul cu Vitoria Guimaraes jucători "extraordinar de montaţi", anunță news.ro.

Citește și: Cutremur pe scena politică. PSD, în Opoziție?

"În opinia mea, mâine veţi vedea jucătorii extraordinar de montaţi, veţi vedea atitudine la ei şi cred că asta contează cel mai mult. Inclusiv la meciul cu Iaşi, la care toată lumea a văzut doar rezultatul, eu consider că a fost un meci destul de bun, mai ales prima repriză şi nu vreau să ascund faptul că am avut două penaltiuri clare. Meciurile cu Mlada ne-au dat speranţe că cel puţin la nivelul acesta al atitudinii lucrurile au fost extraordinar de bune. Eu cred că ăsta a fost factorul care a contat cel mai mult, unitatea jucătorilor. Factorul principal a fost prezenţa lui Pintilii la ultimul joc. A contat foarte mult, fiecare echipă trebuie să aibă un antrenor în teren, iar el este acela.

Citește și: Radu Banciu reacționează după întâlnirea lui Klaus Iohannis cu Trump! ‘Viitorul nu sună bine pentru România’

Guimaraes este o echipă în care au opt jucători peste 1,80. Fundaşii centrali au 1,90, au şi un control bun al balonului, este o echipă căreia îi place posesia. Sperăm să venim cu aplombul nostru, cu determinarea noastră, cu valorile pe care consider că oaspeţii nu le au. Noi avem nişte jucători care pot face diferenţa. Este primordial să nu primim gol. Aş dori să le transmit suporterilor să vină în număr mare la stadion pentru că mâine pe bancă va sta unul care vine din mijlocul suporterilor şi atunci ne-am bucura să vină în număr cât mai mare pentru că şi la meciul cu Mlada ne-au fost de mare ajutor. Vedeţi mâine dacă va juca Vlad, mâine vom decide. Nu este meciul vieţii pentru că sunt abia la început. Este un meci pentru care jucătorii s-au sacrificat toată vara", a declarat Andronache.

Citește și: A ieșit la suprafață! Fosta firmă a lui Dan Barna, bani grei pentru susținătorii #Rezist și USR

FCSB întâlneşte, joi, de la ora 21.30, la Giurgiu, echipa Vitoria Guimaraes, în prim manşă a play-off-ului Ligii Europa.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.