Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Florin Bratu va semna cu Concordia Chiajna, după ce Erik Lincar a părăsit echipa ilfoveană - presă

www.cugetliber.ro
Florin Bratu

Concordia Chiajna şi-a găsit un nou antrenor după ce Erik Lincar a anunţat conducerea echipei ilfovene că nu mai vrea să rămână şi apoi a semnat cu Turris Oltul Turnu Măgurele, chiar formaţia de la care plecase după nouă etape, anunță MEDIAFAX.

Potrivit surselor Liga2.ro din cadrul clubului, fosta prim-divizionară a ajuns la un acord, verbal, luni, cu Florin Bratu, ultima dată la Turris Oltul. Florin Bratu (40 de ani) a ajuns, astăzi, la un acord cu conducerea clubului Concordia Chiajna şi va fi noul antrenor principal al echipei ilfovene. Obiectivul său este să salveze formaţia de la retrogradare, Concordia aflându-se acum, în pauza de iarnă, pe locul 16 în Liga 2, ultima poziţie retrogradabilă.

Citește și: Guvernul Orban lovește în români! Vrea să atace la CCR

Florin Bratu a antrenat-o ultima dată pe Turris Oltul Turnu Măgurele, în acest sezon al Ligii 2, în etapele 10-13. La teleormăneni l-a înlocuit pe Erik Lincar, chiar antrenorul pe care îl va schimba din nou acum, şi după doar patru meciuri şi-a dat demisia. În cariera sa de antrenor le-a mai condus pe Dinamo II, CS Tunari (ambele din Liga 3), Dinamo (Liga 1), Aerostar Bacău (Liga 2), dar a fost şi selecţionarul naţionalei U19 a României.

În acest sezon, Concordia i-a mai avut antrenori pe Laurenţiu Diniţă (etapele 1-10) şi Erik Lincar (etapele 11-21, numirea făcându-se înainte de runda a 12-a, iar a 11-a a fost restanţă).

În ultimele cinci etape din 2019, Concordia Chiajna nu a câştigat şi a obţinut doar două puncte, rezultate care au dus echipa pe locul 16 la finalul primei părţi a sezonului, ultima poziţie retrogradabilă. Ilfovenii au 21 de puncte strânse în 20 de meciuri, cu un punct mai puţin decât FK Csikszereda, echipa situată imediat mai sus, pe loc care asigură menţinerea în Liga 2.

Preşedintele executiv al Concordia Chiajna, Auraş Braşoveanu, spune că echipa are deja antrenor principal şi că nu s-a ajuns la un acord cu Florin Bratu.

Citește și: Lovitură pentru Parlament! Va fi demis Guvernul Orban?

”La ora aceasta, Concordia Chiajna îl are antrenor pe Erik Lincar, fapt pentru care nu ne-am permis să negociem cu un alt antrenor. Nu s-a bătut palma cu Bratu, pentru că nu facem greşeli dintr-astea de începători, cum fac alţii (n.r. - Erik Lincar, încă sub contract cu Concordia, a fost anunţat oficial ca noul antrenor principal al echipei Turris Oltul). Noi avem antrenori cu licenţa PRO în curte, Moldovan şi Orac, şi nea Mitică Bolborea. Până nu o reglăm cu Lincar, nu va negocia cu nimeni altcineva Chiajna.” , a transmis Auraş Braşoveanu.

Concordia Chiajna are programată reunirea pe 9 ianuarie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.