Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul formației Astra Giurgiu, Bogdan Andone, despre Alibec și Budescu: 'Ar merita şi ar face un cuplu util şi la naţională'

www.onlinesport.ro
Constantin Budescu națională

Antrenorul formației Astra Giurgiu, Bogdan Andone, a venit în ajutorul selecționerului echipei naționale a României, Cosmin Contra. Tehnicianul în vârstă de 44 de ani îi propune pe Constatin Budescu și Denis Alibec la prima reprezentativă, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Schimbă liniile! După ce și-a instalat ‘Guvernul meu’, Klaus Iohannis îl ‘elimină’ pe dușmanul lui Liviu Dragnea

"Budi este un jucător important, un jucător care face diferenţa. Împreună cu Denis Alibec face un cuplu letal. Ei se simt foarte bine împreună şi cred că ar merita şi ar face un cuplu util şi la naţională, un cuplu imprevizibil şi împreună ar putea destabiliza orice apărare, indiferent că ar juca 10-15-20 de minute sau o repriză.

Cred că cei doi ne-ar putea ajuta, pentru că se simt foarte bine, se găsesc cu ochii închişi, îşi creează practic din nimic acţiuni de gol când au inspiraţie. Cred cu tărie că, dacă vor fi convocaţi, ne vor ajuta cu siguranţă în dubla cu Suedia şi Spania", a spus Bogdan Andone.

Citește și: Noul ministru al Muncii, anunț devastator pentru milioane de oameni: ‘Sunt îngrijorată’

Constantin Budescu nu a mai jucat la echipa naţională din septembrie 2018, de la meciul România - Muntenegru, scor 0-0. Atunci a intrat în minutul 68, în locul lui Alexandru Mitriţă. Mijlocaşul de 30 de ani are 15 selecţii şi 5 goluri pentru prima reprezentativă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.