Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul formaţiei UTA, Laszlo Balint: Csikszereda este o echipă bună de Liga a II-a, pe teren raportul de forţe va fi unul echilibrat

Antrenorul formaţiei UTA, Laszlo Balint, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că AFK Csikszereda Miercurea Ciuc este o echipă foarte bună de Liga a II-a şi se aşteaptă ca raportul de forţe din teren la meciul direct din şaisprezecimile de finală ale Cupei României să fie unul echilibrat, potrivit Agerpres.

"Dacă vrei să te califici nu îţi poţi permite niciun moment de relaxare. Pentru că sunt faze eliminatorii şi trebuie să fim concentraţi pe obiectivul final. Noi sperăm să îl obţinem în primele 90 de minute regulamentare. Csikszereda este o echipă foarte bună de Liga a II-a, iar când vom intra pe teren raportul de forţe va fi unul destul de echilibrat. Depinde doar de băieţi să îndreptăm această calificare către noi. Dacă trecem de cinci adversari putem ridica trofeul deasupra capului, aşa că asta ar trebui să fie motivaţia supremă pentru noi. Dacă sezonul trecut am reuşit să câştigăm Liga a II-a, de ce să nu ne gândim că acum putem fi surpriza Cupei României şi să ajungem în finală?", a spus tehnicianul.

Citește și: Medic: ‘Dacă nu credeți că există COVID19 mergeți voluntari la un spital ce tratează astfel de bolnavi. Țineți de mână un pacient speriat care abia respiră’

"Pentru mine Cupa României a fost întotdeauna importantă. Iar în acest prim meci plecăm favoriţi, dar lucrurile nu stau chiar aşa, pentru că nu degeaba Cupa României este denumită competiţia surprizelor. Csikszereda Miercurea Ciuc este schimbată de când am fost eu acolo, s-au produs multe modificări la nivelul lotului, iar la momentul ăsta arată bine... chiar dacă a avut în ultima perioadă rezultate care au tras-o în partea inferioară a clasamentului Ligii a II-a. Însă şi-au revenit, au un joc consistent. Aşa că meciul va fi unul interesant, disputat, dar e evident că noi ne dorim calificarea la finalul celor 90 de minute", a adăugat Laszlo Balint.

Prezent la conferinţa de presă, fundaşul brazilian al formaţiei UTA, Erico da Silva, a afirmat la rândul său: "Când o echipă de Liga I joacă împotriva uneia de Liga a II-a este nevoie de o altă motivaţie. De asta trebuie să tratăm acest meci foarte serios. De când sunt aici am văzut foarte multe echipe din Liga a II-a care au pus probleme celor din Liga I. Pentru că e alta motivaţia lor. Nu-i cunosc pe brazilienii de la Csikszereda. Însă m-am uitat ieri la meciul lor, am văzut că au o echipă organizată şi agresivă. Au jucători foarte buni. De patru-cinci meciuri nu au mai pierdut, iar dacă nu tratăm această partidă serios putem avea probleme. Gândul nostru este să mergem acolo să facem o figură frumoasă".

Echipa de fotbal UTA întâlneşte, luni, de la ora 13:00, în deplasare, formaţia AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, într-o partidă contând pentru şaisprezecimile de finală ale Cupei României.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.