Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Ladislau Boloni răspunde acuzațiilor că ar fi vândut un meci aduse de un fost jucător

fanatik.ro
ladislau boloni

Ladislau Boloni, antrenorul român al formaţiei franceze Metz, i-a răspuns tăios fostului său fotbalist Franck Queudrue, care l-a acuzat că a vândut un meci la finalul sezonului 2010-2011, când erau amândoi la Lens, scrie L'Equipe.

"Mă întreb dacă nu-l dau în judecată", a reacţionat duminică Boloni după victoria lui Metz împotriva lui Nantes (3-1), potrivit Agerpres.

"Spunea 'voi da totul pentru Lens', în timp ce el este pro-Nancy. Pe stadionul Marcel-Picot, în ultima etapă, eu cred că el a vândut puţin meciul. Nu a folosit decât tineri şi niciun atacant. Am pierdut cu 4-0", a declarat fostul fundaş despre românul care i-a fost antrenor la Lens în sezonul 2010-2011, în care echipa a retrogradat în Ligue 2.

"Cine e? Ce face azi?", a întrebat duminică tehnicianul când i s-a spus despre insinuările lui Queudrue. "Sincer, nu-mi amintesc de el. Îmi amintesc de Raphael Varane, de portarul nostru (Vedran Runje - n. r.), de Maoulida sau de Kondogbia... De el nu-mi amintesc. A spus că eu am vândut meciul? Când am mers la Nancy, campionatul era deja încheiat, eram condamnaţi să retrogradăm", a adăugat fostul mare mijlocaş al naţionalei României.

În primăvara lui 2006, Queudrue a jucat pentru Middlesbrough împotriva Stelei în semifinalele Cupei UEFA, formaţia engleză obţinând atunci calificarea în ultimul act al competiţiei. Fundaşul a avut doar 9 apariţii în campionat pentru Lens în sezonul 2010-2011.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.