Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Laurent Blanc, fost mare fotbalist al naţionalei Franţei, a fost demis de către echipa qatariană Al Rayyan

graiul.ro
fotbal gol plasa poarta

Antrenorul Laurent Blanc, fost mare fotbalist al naţionalei Franţei, a fost demis de Al Rayyan, a anunţat duminică gruparea qatariană, ce are rezultate slabe deşi a făcut transferuri ambiţioase, scrie AFP.

Selecţioner al naţionalei Franţei între 2010 şi 2012, apoi antrenor al lui Paris Saint-Germain (2013-2016), Laurent Blanc venise la Al Rayyan în decembrie 2020.

Chilianul Nicolas Cordova "îl va înlocui pe francezul Laurent Blanc", a indicat sec clubul aflat acum pe locul 9 în campionat, din 12 echipe. Al Rayyan are câţiva jucători cunoscuţi, precum campionul mondial francez Steven Nzonzi, columbianul James Rodriguez sau algerianul Yacine Brahimi.

Fanii acestei echipe populare în bogatul emirat din Golf au cerut demisia lui Blanc, care înainte de Al Rayyan nu mai antrenase timp de patru ani şi jumătate, potrivit Agerpres.ro.

Cel care a debutat pe banca lui Bordeaux (2007-2010) nu a reuşit deci să relanseze în Qatar o carieră ce a intrat într-un punct mort după plecarea în 2016 de la PSG, când eliminarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor l-a costat postul, în ciuda câştigării campionatului, Cupei Franţei şi Cupei Ligii franceze în acel sezon.

A fost prima experienţă în străinătate pentru "Preşedinte", în vârstă de 56 de ani, campion mondial în 1998 şi european în 2000 cu echipa Franţei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.