Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Ajax Amsterdam, multumit de Răzvan Marin: 'A arătat imediat de ce l-am adus'

www.gsp.ro
Răzvan Marin Standard

Răzvan Marin (23 de ani) a fost transferat în această vară la Ajax Amsterdam, iar românul a evoluat deja în câteva partide amicale pentru "lăncieri". Mijlocaşul a fost deja lăudat de antrenorul Erik Ten Hag, care vede în el un om important al echipei în viitorul apropiat, potrivit Mediafax.

Marin a jucat pentru Ajax în trei partide amicale, în toate fiind titular. Meciurile cu Başakşehir (2-1), Watford (2-1) şi Panathinaikos (1-2) au fos suficiente pentru Erik Ten Hag să-şi formeze o impresie pozitivă despre român. Totuşi, tehnicianul olandez a explicat că fostul fotbalist de la Standard Liege trebuie şi poate să progreseze.

Citește și: Incredibil! Viitorul șef a CNAS a fost ANCHETAT de DNA

“Răzvan Marin a arătat imediat de ce l-am adus. Bineînţeles, mai are nevoie de îmbunătăţiri pentru că stilul lui Ajax solicită un anumit timp de adaptare pentru fiecare jucător. Calităţile sale sunt vizibile şi arată că poate face asta. Am aşteptări mari de la el”, a declarat Ten Hag, luni, pentru Ajax TV, citat de voetbalprimeur.nl.

Citește și: Omul lui Ponta o face de râs pe Viorica Dăncilă! Ieșire, după decizia privitoare la candidatura sa

Răzvan Marin poate debuta într-un meci oficial la Ajax în Supercupa Olandei, care va avea loc pe 27 iulie, de la ora 19:00, contra lui PSV. Echipa românului va mai disputa o partidă amicală, pe 29 iulie, contra lui Sivasspor, înainte să debuteze în noua ediţie din Eredivisie, pe 3 august, contra lui Vitesse.

Marin a fost transferat în această vară, de la Standard Liege, pentru 12,5 milioane de euro. În cele două sezoane şi jumătate petrecute la formaţia belgiană, Răzvan a evoluat în 104 partide, reuşind 18 goluri şi 22 de pase decisive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.