Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Arsenal, înaintea meciului cu Manchester City: 'Nimeni nu se compară cu Haaland în acest sezon'

haaland

Erling Haaland, cu numărul său incredibil de goluri pentru Manchester City, nu poate fi comparat cu niciun jucător în acest sezon, a declarat marţi Mikel Arteta, antrenorul lui Arsenal, cu o zi înaintea meciului dintre cele două echipe, care poate fi decisiv pentru câştigarea titlului în Premier League, scrie Reuters.

Haaland este golgheterul campionatului, cu 32 de reuşite, opt mai mult decât al doilea clasat pe lista celor mai buni marcatori din acest campionat, Harry Kane de la Tottenham Hotspur, şi 12 mai mult decât Ivan Toney de la Brentford, potrivit Agerpres.

Atacantul norvegian trebuie să mai puncteze o dată pentru a depăşi recordul de goluri al lui Mohamed Salah, de la Liverpool, într-un sezon de Premier League cu 38 de meciuri. Haaland are în actuala stagiune 48 de goluri în 42 de meciuri pentru City în toate competiţiile, dintre care 12 în Liga Campionilor.

"Când vă uitaţi la statisticile sale, nu poate fi comparat cu nimeni. El este capabil să reuşească asta şi fiindcă jocul este construit în felul potrivit pentru el. Chiar şi cu el au capacitatea de a juca într-un mod diferit", a spus marţi Arteta într-o conferinţă de presă.

Londonezii au acum cinci puncte mai mult decât deţinătoarea titlului, dar şi două meciuri mai mult disputate. Arsenal vine după trei egaluri dezamăgitoare, care au făcut ca avansul său să scadă mult, în timp ce City are opt victorii şi un egal în ultimele sale nouă meciuri din Premier League.

Întrebat cum plănuiesc londonezii să-l anihileze pe Haaland şi s-o reducă City, Arteta a răspuns: "Lucrăm la ameninţările lor, ca şi la punctele lor slabe, ştim care sunt. City începe construcţia de la portar, el este o ameninţare cu mingea. Ei pot face diverse lucruri, atât de multe lucruri la care trebuie să te adaptezi, aşa că trebuie să te concentrezi pe anumite principii".

Arsenal nu a mai câştigat în campionat pe terenul lui City din 2015, când echipa din Manchester încă nu era pregătită de Guardiola.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.