Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Bayern, Julian Nagelsmann: Echipa câştigătoare nu se schimbă

www.dw.com
Julian Nagelsmann

Bayern Munchen a început în forţă sezonul, cu două victorii în tot atâtea meciuri, un trofeu câştigat şi 11 goluri marcate, astfel că antrenorul Julian Nagelsmann nu va face schimbări duminică împotriva lui VfL Wolfsburg, în prima partidă de acasă a bavarezilor în noua ediţie a Bundesligii, scrie Reuters.

Campioana din sezonul trecut a învins-o cu 5-3 pe RB Leipzig în Supercupa Germaniei, apoi a zdrobit-o cu 6-1 în deplasare pe Eintracht Frankfurt, deţinătoarea Europa League, în prima etapă de campionat, conform Agerpres.

În ciuda plecării lui Robert Lewandowski la FC Barcelona, Bayern şi-a învins adversarii, noua achiziţie Sadio Mane devenind rapid favoritul fanilor.

"Există două motive pentru a schimba ceva. Unul este legat de performanţă, celălalt de gestionarea presiunii asupra jucătorilor", a declarat vineri Nagelsmann într-o conferinţă de presă.

"La capitolul performanţă, ce am văzut noi la echipa de start în ambele meciuri a fost foarte, foarte bun. În ceea ce priveşte gestionarea presiunii, suntem încă în faza umană a sezonului, cu un meci la fiecare şapte zile, aşa că nu trebuie să schimbi prea mult", a adăugat tehnicianul.

În afară de Mane, bavarezii, care vizează al 11-lea titlu consecutiv în Bundesliga, i-au mai adus pe Mathys Tel, fundaşul Matthijs de Ligt şi doi jucători de la Ajax Amsterdam, Ryan Gravenberch şi Noussair Mazraoui.

Bayern a avut cinci marcatori diferiţi în cele două meciuri de până acum, Mane punctând în ambele partide.

"Când te uiţi la calendar, nu există niciun motiv întemeiat de schimbare şi nu mă aştept să schimb ceva. Cu excepţia cazului în care cineva marchează la antrenamentul dinaintea meciului 60 de goluri cu 50 de şuturi. Atunci putem discuta asta", a spus Nagelsmann.

El l-a lăudat pe Mane, venit în această vară de la Liverpool, despre care a spus că este un jucător care se pune în slujba echipei.

"El conduce echipa, dar face şi un pas înapoi ca să-i lase pe alţii să strălucească. A avut atât de mult succes la nivel de club şi la nivel personal, dar în nicio clipă nu simţi că este un adevărat superstar", a afirmat tehnicianul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.