Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Bayern Munchen înaintea returului cu Villarreal din CL: Am făcut multe greşeli în tur. Dar şi ei au făcut: ne-au lăsat în viaţă și îi vom pedepsi

www.dw.com
Julian Nagelsmann

Echipa Bayern Munchen a pierdut prima manşă din sferturile de finală a Ligii Campionilor la Villareal (înfrângere 1-0), dar se pregăteşte, marţi, să-şi "pedepsească" adversarul pentru că i-a "lăsat în viaţă", a avertizat antrenorul bavarezilor Julian Nagelsmann, informează lefigaro.fr, potrivit news.ro.

"Am făcut multe greşeli în tur. Dar şi ei au făcut una: ne-au lăsat în viaţă. Şi trebuie să-i pedepsim pentru asta”, a spus tânărul tehnician.

Şi căpitanul Manuel Neuer a vorbit despre "voinţa" celor de la Bayern. "Avem caracter în această echipă, multă mândrie„ iar când am pierdut prima manşă, nu ar trebui să glumiţi cu noi. În tur am fost şi mai nemulţumiţi de performanţa noastră decât de rezultat. Cea mai bună veste este că am pierdut doar cu 0-1”, a afirmat el.

Bayern Munchen şi Villarreal joacă, marţi, de la ora 22.00, în manşa secundă a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor.

În tur, spaniolii s-au impus cu 1-0.

La acest meci, Nagelsmann nu va putea conta pe serviciile lui Niklas Süle, Eric Maxim Choupo-Moting, Corentin Tolisso şi Bouna Sarr.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.