Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Juventus a explicat reacția nervoasă a lui Cristiano Ronaldo: 'A explodat în momentul în care a fost înlocuit în partida cu Lokomotiv Moscova'

Pro Sport
Cristiano Ronaldo

Maurizio Sarri, tehnicianul lui Juventus, a explicat reacția nervoasă pe care Cristiano Ronaldo a avut-o în momentul în care a fost înlocuit în partida cu Lokomotiv Moscova, din Liga Campionilor, potrivit Mediafax.

Cristiano Ronaldo a fost înlocuit, în minutul 81, cu Paulo Dybala, moment în care portughezul nu a părut deloc încântat de decizia lui Sarri. Maurizio Sarri a explicat că reacția lui Ronaldo nu a venit în urma alegerii sale, ci a fost doar o simplă frustrare provocată de o durere la genunchi. Sarri a explicat că l-a înlocuit pe Ronaldo pentru a-l proteja, după ce portughezul a acuzat dureri la pauză.

Citește și: EXCLUSIV - Reorganizarea guvernului Ludovic Orban: noile superministere înființate prin ordonanță de urgență / DOCUMENT INTEGRAL

”Cristiano Ronaldo a fost nervos pentru că nu se simte bine. A avut o durere la genunchi în ultimele câteva zile. La pauză, era îngrijorat de acest lucru. În timpul meciului, l-am văzut făcând o mișcare care nu mi-a plăcut în timp ce alerga. L-am înlocuit pentru că am fost speriat că ar putea să își facă rău”, a declarat, conform Mirror, Maurizio Sarri.

În următoarea partidă din Serie A, Juventus se va înfrunta, duminică, cu AC Milan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.