Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Liverpool a recunoscut superioritatea lui Toulouse în momentele decisive

news.ro
liverpool

Antrenorul lui Liverpool, Juergen Klopp, a recunoscut, joi, după eşecul de la Toulouse (2-3), din grupele Europa League la fotbal, că echipa sa nu merita să câştige şi că francezii au fost mai buni în toate momentele decisive ale meciului, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

''E o înfrângere meritată, pentru că ei au câştigat aproape toate duelurile decisive, toate bătăliile. Am avut prea multe situaţii în care ar fi trebuit să câştigăm mingea, dar nu am făcut-o. Nu, nu sunt îngrijorat. Până la urmă, am jucat cu intensitate, am dat totul. Dar problema este că într-un meci de fotbal trebuie să faci lucrurile decisive la momentul potrivit pentru a le face corect. Nu putem primi golurile pe care le-am primit din nou'', a spus Klopp la conferinţa de după meci.

Toulouse s-a impus prin golurile lui Aron Donnum (36), Thijs Dallinga (58), Frank Magri (76), în timp ce ''cormoranii'' au punctat prin Cristian Casseres Jr (autogol, 74) şi Diogo Jota (89).

Meciul s-ar fi putut termina cu o remiză, dacă golul lui Alexis Mac Allister din ultimele momente ale jocului nu era anulat din cauza unui henţ.

''Am văzut reluarea video abia acum şi pentru mine nu este un henţ. Mingea i-a venit pe piept şi apoi nu văd un contact cu braţul, să fiu sincer. Poate că arbitrii aveau o imagine diferită de a mea'', a spus Klopp.

Liverpool, care a învins echipa franceză cu 5-1 pe teren propriu luna trecută, rămâne în fruntea Grupei E cu nouă puncte din patru meciuri, cu un avans de două puncte faţă de Toulouse, înaintea ultimelor două meciuri din grupă.

În următorul său meci din grupă, Liverpool va primi vizita lui LASK Linz pe 30 noiembrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.