Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Liverpool nu ştie dacă îi va face pe Salah şi Mane să rămână la echipă

liverpool

Antrenorul lui Liverpool, Juergen Klopp, a recunoscut vineri că nu este sigur dacă prelungirea contractului său, până în 2026, îi va face pe fotbaliştii Mohamed Salah şi Sadio Mane să rămână la echipa engleză, scrie AFP.

Contractele lui Salah şi Mane expiră anul viitor, ca şi cele ale lui Roberto Firmino şi Naby Keita.

"Dacă este un semnal pozitiv pentru jucători, cu atât mai bine, dar nu cred că va fi decisiv în hotărârea pe care o vor lua", a spus vineri Klopp. "E vorba de viaţa lor, însă am vrut doar să-i asigurăm pe cei care vor să joace aici la ce se pot aştepta", a adăugat el.

Negocierile legate de prelungirea contractului lui Salah durează de mai multe luni, iar egipteanul a recunoscut săptămâna trecută că nu este sigur că va rămâne la Liverpool.

"Dacă un jucător anunţă suficient de devreme că vrea să plece, atunci trebuie să ne descurcăm cu această situaţie", a spus Klopp.

Salah şi Mane sunt printre marii artizani ai perioadei foarte bune prin care trece clubul. Liverpool, care a câştigat în februarie Cupa Ligii engleze, este în cursa pentru a cuceri patru trofee în actualul sezon. Echipa este pe locul 2 în campionat, la un punct în spatele lui Manchester City, şi este foarte aproape de finala Ligii Campionilor, după 2-0 acasă cu Villarreal în semifinala tur a acestei competiţii, fiind de asemenea calificată în finala Cupei Angliei, unde o va întâlni pe Chelsea.

În acest sezon, "faraonul" lui Liverpool are cele mai multe goluri (22) şi pase decisive (13) din Premier League. Atacantul egiptean a fost desemnat cel mai bun jucător al anului din Anglia, în ancheta anuală a Asociaţiei jurnaliştilor de fotbal (FWA), informează Agerpres.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.