Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, spune că Haaland poate să doboare recordul stagional de goluri în Premier League

www.gsp.ro
Pep Guardiola

Antrenorul lui Manchester City, Pep Guardiola, crede că Erling Haaland poate doborî recordul stagional de goluri în Premier League în această campanie. Haaland are o medie de 1,54 goluri pe meci, iar spaniolul îl susține să doboare recordul lui Shearer și Cole și îl compară cu Messi și Lewandowski, anunță Mediafax.

Atacantul norvegian se bucură de o formă excelentă în acest sezon, având deja 17 goluri marcate în 11 apariții în campionat. De asemenea, are trei hat-trick-uri în palmares și a reușit o dublă în ultimul meci al lui City - o victorie cu 3-1 în fața lui Brighton.

Vorbind cu reporterii, Guardiola a spus: „Nu trebuie să fi un geniu să realizezi că dacă va continua în acest ritm, cu media din fiecare meci, va bate recordul, cu siguranță. Dar în fotbal poate că azi marchezi și în câteva zile nu mai marchezi. Nu știu ce să zic.

Nu am vorbit cu el, cred că este fericit când echipa câștigă și nu când pierde. Toți atacanții pe care i-am văzut în cariera mea, Samuel Eto'o, Messi, Robert Lewandowski, Thomas Muller, Sergio Aguero, toți au o ambiție incredibilă de a marca goluri. Este ceva normal. El trebuie să fie așa".

În prezent, Andy Cole și Alan Shearer dețin împreună recordul pentru cele mai multe goluri marcate într-un sezon din Premier League, cu 34 de goluri. Haaland are o medie de 1,54 goluri pe meci în acest sezon, ceea ce înseamnă că ar putea depăși recordul în doar 12 meciuri, cu condiția să își mențină forma.

Haaland va reveni în acțiune la mijlocul săptămânii, City urmând să întâlnească fostul său club, Dortmund, în Liga Campionilor, pe 25 octombrie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.