Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui PSG, după eliminarea din Liga Campionilor: Câştigarea campionatului Franţei nu trebuie 'minimalizată'

as.ro
Messi Neymar Mbappe PSG

Câştigarea campionatului Franţei nu trebuie "minimalizată", a declarat vineri antrenorul lui Paris Saint-Germain, Christophe Galtier, după eliminarea din Liga Campionilor şi cu o zi înaintea meciului de la Brest, ce va avea loc în etapa a 27-a din Ligue 1.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă este posibil ca jucătorii lui să-şi piardă motivaţia pentru restul sezonului, tehnicianul a răspuns că "există întotdeauna un risc", relatează AFP.

"Dacă PSG va câştiga acest titlu, va fi al unsprezecelea titlu, asta nu s-a mai întâmplat niciodată în acest campionat, nu trebuie să minimalizăm faptul de a fi campioană a Franţei", a continuat Galtier.

"Sigur, avem un avans de opt puncte. Dar va trebui să luptăm până la capăt. Efectivul nostru este foarte afectat, dar este un obiectiv important", a subliniat el, potrivit Agerpres.

În legătură cu motivaţia lui Sergio Ramos şi Leo Messi, cărora le expiră contractul peste câteva luni, Galtier a asigurat că nu are "nicio îndoială în privinţa acestor doi mari jucători cu un palmares incredibil, care cunosc acest gen de situaţii".

"Sunt jucători de top, care trec repede de la un meci la altul. Situaţia lor contractuală? Sunt obişnuiţi să trăiască astfel de momente", a continuat tehnicianul.

Galtier a spus că după eliminarea de miercuri în faţa lui Bayern, "a existat multă dezamăgire în vestiar, dar şi furie, fiindcă eşti excitat şi dezamăgit".

"Jucătorii au fost obosiţi şi foarte dezamăgiţi. Resemnare? Nu. Dar dezamăgire. Am vorbit cu toţii despre asta azi dimineaţă. Aşa stau lucrurile. Au fost multe aşteptări, pe plan intern. În fiecare an, o singură echipă câştigă Liga Campionilor. Acum trebuie să ne gândim la obiectivul campionatului", a adăugat el.

Galtier a explicat că "a depăşit" deja dezamăgirea eliminării. "Am fost foarte afectat, dar încă de ieri după-amiază am început să pregătim meciul cu Brest".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.