Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul lui Reading, Mark Bowen, a dezvăluit în presa britanică atuurile atacantului român, George Pușcaș: 'Sunt încântat de evoluția lui'

Antrenorul lui Reading FC, Mark Bowen, a dezvăluit în presa britanică atuurile atacantului român, George Pușcaș, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Ministrul de Interne a văzut moartea cu ochii! Marcel Vela s-a prăbușit cu elicopterul

Aflat într-o perioadă nefastă, în care suporterii l-au apostrofat pentru ratările din ultimele etape, vârful de atac a reușit un hattrick de-a dreptul decisiv, în nu mai puțin de 15 minute, la scorul de 0-1, în partida din deplasare, cu Wigan. Tehnicianul galez a simțit nevoia ca, la finele meciului, să comenteze într-un mod încrezător și în perspectivă aportul lui Pușcaș. ”Imediat după ce am primit lovitura de pedeapsă, stafful meu a început să întrebe dacă Pușcaș e cel mai potrivit să o execute.

Pentru mine, el era! Speram să fie un punct de cotitură în acest sezon pentru el. Avea o șansă să marcheze și să explodeze și nu m-am înșelat. În ultimele 15 minute a arătat tuturor calitățile pe care le are. Sunt încântat de el.” , a declarat Bowen.

Citește și: Anunț de ultimă oră al lui Rareș Bogdan: ‘Le vom tăia’

Pe locul 18 poziționată, Reading se află la zece puncte de ultimul loc care duce în play-off-ul Championship, ocupat de Preston. Programul următoarelor dueluri pare facil la prima vedere, Reading urmând să întâlnească formații din a doua parte a clasamentului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.