Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Maltei s-a lovit cu capul de bancă la meciul cu Spania: Nu îmi amintesc mai nimic din ultimele 20 de minute

Antrenorul naţionalei Maltei, Ray Faruggia, a suferit o lovitură puternică a cap în timpul meciului de vineri cu Spania, pierdut cu scorul de 7-0, în grupa F de calificare la Euro-2020, din care face parte şi România potrivit news.ro

Potrivit Marca, camerele de televiziune nu au surprins incidentul din repriza a doua, dar se pare că tehnicianul s-a lovit de structura băncii de rezerve. Medicii i-au acordat imediat îngrijiri lui Faruggia şi antrenorul a petrecut restul reprizei secunde cu gheaţă la cap, uitându-se la pământ, incapabil să urmărească meciul.

“Nu îmi amintesc mai nimic din ultimele 20 de minute”, a declarat Faruggia în conferinnţa de presă de după meci. “Am jucat împotriva celei mai bune echipe din lume, fără îndoială. În plus, am primit patru goluri după cornere. Spania este mai bună decât noi, categoric, şi cred că poate câştiga Campionatul European cu aceşti jucători. Şi eu urmăresc foarte mult fotbal”, a mai spus el.

Naţionala Maltei a fost învinsă cu scorul de 7-0 de Spania, vineri seară, în deplasare, în preliminariile Campionatului European din 2020.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.