Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Marcelino, din nou pe banca tehnică a lui Villarreal

Diario AS
LaLiga

Clubul Villarreal a anunţat oficial luni seara numirea pe banca tehnică a antrenorului Marcelino Garcia Toral, care va reveni după ce a mai pregătit formaţia în perioada ianuarie 2013 - august 2016, scrie EFE.

Marcelino a semnat un contract valabil până în iunie 2026, ceea ce a arată că gruparea îl vrea pe tehnician pe termen lung, potrivit Agerpres.

După ce Villarreal i-a demis pe Quique Setien şi Jose Rojo "Pacheta", Marcelino este al treilea antrenor al echipei, care încearcă să-şi revină după un început slab de sezon.

Villarreal a anunţat vineri demiterea lui Jose Rojo "Pacheta", care fusese numit în urmă cu ceva mai mult de două luni la cârma echipei, aflată acum pe un dezamăgitor loc 14 în La Liga.

Pacheta îi luase locul mai cunoscutului Quique Setien, care a fost concediat din cauza rezultatelor slabe într-un moment când Villarreal era pe poziţia a 15-a a clasamentului.

Pacheta, în vârstă de 55 de ani, are un CV destul de modest ca antrenor. El a fost demis de Valladolid în aprilie, în plină luptă pentru evitarea retrogradării, iar în cele din urmă echipa sa retrogradat în eşalonul secund în ultima etapă.

Pe locul 2 în grupa sa din Europa League, după Rennes, graţie victoriei de joi cu Maccabi Haifa (2-1), Villarreal este aproape de zona retrogradării în La Liga.

Directorul sportiv Miguel Angel Tena a stat pe bancă la meciul de duminică de pe terenul lui Atletico Madrid, din etapa a 13-a de campionat, câştigat de madrileni cu 3-1.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.