Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Marco Giampaolo, demis de AC Milan: Ce i-a reproșat conducerea clubului, tehnicianului

ac milan

Antrenorul Marco Giampaolo (52 de ani) a fost demis, marți seară, de AC Milan. Anunțul oficial a fost făcut de clubul italian, la trei luni și jumătate după numirea în funcție a tehnicianului, potrivit Mediafax.

Demiterea lui Giampaolo vine în urma rezultatelor sub așteptări înregistrate de formația sa. După șapte etape scurse din Serie A, AC Milan ocupă locul 13, având trei victorii și patru eșecuri.

Marco Giampaolo a sosit AC Milan în iunie 2019, înlocuindu-l pe Gennaro Gattuso, cel care a ratat calificarea în Liga Campionilor la finalul sezonului precedent.

"Clubul îi este recunoscătur lui Marco pentru munca depusă și îi urează mult succes în activitatea profesională", se arată în comunicatul emis de club.

OMV Petrom a dat lovitura: Compania a găsit un zăcământ uriaș de naze naturale, în România

Potrivit presei din Italia, AC Milan încearcă să îl aducă la echipă pe Stefano Pioli (53 de ani), cel care a mai antenat echipe precum Inter sau Lazio și care este liber de contract după despărțirea de Fiorentina, în aprilie 2019.

În acest sens, fanii milanezilor sunt nemulțumiți de varianta vehiculată pentru postul de antrenor. Marți, hashtag-ul "#PioliOut" a fost unul dintre cele mai întâlnite pe Twitter, în ciuda faptului că nu a existat un anunț oficial din partea conducerii.

În următoarea rundă, a opta din Italia, AC Milan va primi vizita nou-promovatei Lecce, la care este legitimat și fundașuș român Romario Benzar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.