Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Mircea Rednic, după scorul de egalitate cu echipa Concordia Chiajna:'Trebuie să fim fericiţi că nu am luat gol'

Mircea Rednic

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, luni seară, că Dinamo trebuie să fie fericită că nu a primit gol în meciul cu formaţia Concordia Chiajna, scor 0-0, din Liga I. El a mai spus că Ionuţ Negoiţă nu are nicio vină pentru situaţia în care se află Dinamo şi este încrezător pentru viitor, mai ales că speră să aducă cinci jucători, informează News.ro.

"Trebuie să fim fericiţi că nu am luat gol, dar nici nu am dat. Am făcut o primă repriză bună, în partea a doua am văzut o cădere fizică şi adversarul ne-a dominat la faze fixe. Vreau să rămân pozitiv, înţeleg suporterii că sunt supăraţi, au tot dreptul. Poate asta e limita jucătorilor, nu am ce să le reproşez. Acum nu se poate mai mult. Sper că săptămâna aceasta ne vom întări, altfel nu văd cum pot s-o scot la capăt cu jucătorii ăştia. Încerc cu lotul avut la dispoziţie să ne calificăm în cupă, e un obiectiv important, sper ca jucătorii să apară. Până la finalul săptămânii să am cinci jucători. Negoiţă nu are nicio vină pentru această situaţie şi sunt sigur că o vom scoate la capăt", a declarat Rednic la Digisport.

Formaţia Dinamo a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, în deplasare, în compania echipei Concordia Chiajna, în epilogul etapei a XIII-a a Ligii I.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.