Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Paco Lopez a fost demis de la conducerea tehnică a echipei Levante, din cauza rezultatelor slabe înregistrate

marca.com
LaLiga

Antrenorul Paco Lopez a fost demis, duminică, de la conducerea tehnică a echipei Levante, din cauza rezultatelor slabe înregistrate, informează marca.com, citat de news.ro

Levante a pierdut, sâmbătă, în deplasare, scor 0-1, în faţa echipei Mallorca, în etapa a opta din LaLiga. După acest eşec, Levante este pe locul 18, antepenultimul, care duce în liga a doua, cu doar patru puncte, obţinute numai din remize.

În vârstă de 54 de ani, Paco Lopez a preluat echipa din Valencia în martie 2018, iar acum a devenit primul tehnician demis din primul eşalon al campionatului spaniol, în acest sezon.

El are totuşi performanţe notabile la formaţia Levante, fiind tehnciianul cu cele mai multe meciuri, 147, şi cu cele mai multe victorii. În palmaresul lui figurează şi o prezenţă în semifinalele Cupei Spaniei, în sezonul recut. Atunci, a ratat calificarea în finală după o dublă cu Athletic Bilbao, scoruri 1-1, în deplasare, şi 1-2.

El a mai pregătit echipe de nivel inferior la Villarreal şi formaţii fără nume sonor din Spania, ca Benidorm, Catarroja, Alcoyano şi Cartagena. Înaite de a antrena în LaLiga, Paco Lopez a fost tehnicianul formaţiei secunde a grupării Levante.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.