Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Patrick Mouratoglou, noi declarații despre situația Simonei Halep: 'Îmi spune toate noutăţile'

Digi Sport
simona halep Patrick Mouratoglou

Antrenorul Patrick Mouratoglou a declarat vineri, la Paris, că ţine zilnic legătura cu Simona Halep şi că îi va sta alături româncei în toată această perioadă.

Antrenorul francez intenţionează să o susţină, în continuare, pe Simona Halep în scandalul de dopaj în care aceasta este implicată. Prezent la Paris, cu ocazia turneului ATP 1000 din capitala Franţei, Patrick Mouratoglou a ţinut să declare: „Sunt în contact zilnic cu Simona, vorbim, îmi spune toate noutăţile.” „Sunt alături de ea în această perioadă dificilă. Cuvintele nu pot să cuprindă întreaga dificultate a situaţiei”, a spus Mouratoglou, potrivit tennisactu.net și news.ro.

Paul Ciucur şi Dan Mihai, singurii români din agenţia londoneză de soluţionare a litigiilor din sport, Sport Resolutions, au declarat, pentru TVR, că Simona Halep a fost acuzată, oficial, de dopaj. Fostul lider WTA are 20 de zile la dispoziţie pentru a contesta actul de acuzare sau a încheia un acord de recunoaştere.

Simona Halep a fost suspendată provizoriu din tenis, după ce a fost testată pozitiv la testele antidoping de la US Open, la Roxadustat, o substanţă care ajută la mai buna oxigenare a sângelui.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.