Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul PSG îl apără pe Lionel Messi: 'El este fotbalul'

sportsmax.tv
messi psg

Antrenorul lui Paris Saint-Germain, Mauricio Pochettino, l-a apărat pe Lionel Messi, pe care l-a numit "cel mai bun jucător din lume" , după ce fotbalistul a fost foarte criticat pentru evoluţia dezamăgitoare şi penalty-ul ratat în meciul de marţi cu Real Madrid (1-0) din turul optimilor de finală ale Ligii Campionilor, scrie AFP.

"Leo Messi este cel mai bun jucător din lume. El este fotbalul. Dacă vrei să-i explici cuiva ce este fotbalul, îi spui: 'este Leo Messi'", a afirmat tehnicianul argentinian.

Activ în joc, însă neîndemânatic, Messi nu a reuşit să se arate decisiv în partida de marţi, în care a ratat un penalty, apărat de Thibaut Courtois, în minutul 62. Acesta nu este un motiv de îngrijorare, în opinia lui Pochettino: "În niciun caz, ratarea unui penalty nu-i va afecta încrederea, este imposibil".

Tehnicianul este satisfăcut de evoluţia compatriotului său în Liga Campionilor: "Sunt mulţumit de implicarea sa, a fost foarte bun împotriva lui Real. Unul dintre motivele pentru care echipa a jucat bine este capacitatea sa de a lega jocul. S-a poziţionat bine şi uneori a făcut schimb de locuri cu ceilalţi atacanţi."

Messi, care nu reuşeşte să convingă de la venirea sa la PSG, a avut parte de multe critici după întâlnirea cu Real.

El a fost apărat zilele trecute de prietenul său Sergio Aguero, cu care a fost coleg la naţionala Argentinei: "Leo a spart liniile şi pe ansamblu a jucat bine. Nu spun asta doar fiindcă e un prieten. Mi s-a părut foarte activ. Dar revistele şi ziarele l-au omorât în Franţa. Sunt nişte tâmpiţi. Mi s-a cerut de curând să dau un interviu. Cererea vine de la o revistă franceză. Am refuzat, fiindcă îl susţin pe Lionel Messi."

Întrebat în legătură cu cele spuse de Aguero, Pochettino a indicat că "nu a urmărit, nu a văzut" reacţia acestuia.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.