Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Simonei Halep dă cărțile PE FAȚĂ: Mărturii despre jocul româncei

Simona Halep iarbă

Darren Cahill a explicat de ce Simona Halep (25 de ani, locul 2 WTA) nu se poate baza pe un stil de joc la fel de agresiv ca al altor jucătoare din circuit și a vorbit despre schimbarea de atitudine a româncei.

"Jocul ei e construit pe viteză, apărare și varietate, așa că să-i spui să-și asume riscuri și să lovească winnere, așa cum unii dintre jucătorii înalți și puternici încearcă să facă de la prima minge în punct, ar fi un stil stupid de a o antrena", a spus Darren Cahill, într-un interviu acordat pentru treizecizero.ro.

Citește și: Antrenorul Simonei Halep, dezvăluiri ÎN PREMIERĂ despre cearta cu tenismena română

Tehnicianul Simonei a adăugat că jucătoarea a început să adopte tot mai mult din atitudinea australienilor și a lansat un "avertisment" pentru fanii români: "Devine mult mai australiancă. Ar trebui să fiți atenți, pentru că s-ar putea să v-o furăm!" :).

Cahill a dezvăluit că motivele pentru care a acceptat să lucreze cu Simona Halep au fost abilitatea ei de a comunica și atenția pe care o acordă discuțiilor.

"Ce a declanșat totul a fost abilitatea ei de a pune întrebări, apoi de a asculta și a fi atentă la orice răspuns și la orice discuție, ca și cum ar fi fost cel mai important lucru din viața ei la acel moment.

Știam de la echipa ei că, destul de des, reflecta noaptea la conversațiile noastre și-și nota idei și concluzii despre ele", a adăugat australianul pentru sursa citată.

Citește și: Neymar vrea să-și plătească singur clauza de reziliere: Ce star l-ar putea înlocui pe brazilian la Barcelona

După ce a colaborat la mai multe turnee cu Darren Cahill, Halep a hotărât în iunie 2015 să-l angajeze pe australian drept antrenor principal.

"Cred că să fii antrenor e mult mai greu, în sensul că te consumă mult mai rău decât să joci meciul în sine, pentru că ai zero control pe ce se întâmplă. Devin stresat, pentru că înseamnă ceva pentru mine. Momentul în care n-o să mai fiu emoționat sau nervos va fi momentul în care voi realiza că timpul meu ca antrenor s-a terminat"

Darren Cahill pentru treizecizero.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.