Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Stefano Pioli (AC Milan), câştigătorul trofeului 'Panchina d'Oro'

content.thecoachingmanual.com/
Antrenor de fotbal

Italianul Stefano Pioli, antrenorul echipei de fotbal AC Milan, a fost distins luni cu prestigiosul trofeu "Panchina d'Oro" (Banca de Aur), atribuit celui mai bun tehnician al sezonului trecut în campionatul Italiei, în care a cucerit titlul naţional cu gruparea "rossonera", informează EFE, potrivit Agerpres.

Pioli a obţinut 33 dintre cele 46 de voturi posibile şi s-a impus ca învingător în faţa compatrioţilor săi Luciano Spalletti, antrenorul echipei SSC Napoli, actualul lider din Serie A, şi Davide Nicola, fost antrenor al formaţiei Salernitana, într-o ceremonie care a avut loc la Coverciano (Florenţa).

"Sunt entuziasmat. Când privesc în urmă la ceea ce am realizat anul trecut, încă mai simt emoţiile", a declarat Pioli în momentul primirii trofeului.

Antrenorul italian, criticat până în urmă cu o săptămână pentru rezultatele slabe din ultima perioadă ale echipei sale, care nu mai obţinuse nicio victorie în şapte meciuri consecutive, a reuşit să inverseze situaţia printr-un succes valoros în Liga Campionilor, în faţa englezilor de la Tottenham (1-0), cu portarul român Ciprian Tătăruşanu între buturi.

Stefano Pioli, care o antrenează pe AC Milan din 2019, îi succede în palmaresul trofeului "Panchina d'Oro" compatriotului său Antonio Conte, actualul antrenor al lui Tottenham.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.