Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antrenorul Thomas Tuchel, mulţumit de o perspectivă după acordul de vânzare a lui Chelsea

These Football Times
Thomas Tuchel

Antrenorul echipei Chelsea Londra, Thomas Tuchel, a apreciat că acordul anunţat sâmbătă pentru vânzarea clubului Chelsea Londra "nu este o încurajare", dar oferă "o perspectivă" de revenire la normal pentru gruparea de pe Stamford Bridge, afectată de sancţiunile care l-au vizat pe proprietarul rus Roman Abramovici, informează AFP, potrivit Agerpres.

"Nu este o încurajare, dar ne oferă o perspectivă, acum că acordul a fost găsit", a explicat tehnicianul german pentru postul Sky Sports, înainte de debutul meciului din etapa a 36-a din Premier League cu Wolverhampton.

"Noi sperăm că lucrurile îşi vor urma cursul firesc de îndată ce vom putea funcţiona fără sancţiuni. Deci, este o veste bună", a adăugat el.

Chelsea a anunţat o ofertă record făcută de un grup condus de Todd Boehly, coproprietar al echipei de baseball Los Angeles Dodgers, care va achiziţiona clubul englez pentru 4,25 miliarde lire sterline (4,97 miliarde euro).

"Vânzarea va fi finalizată la finele lunii mai sub rezerva obţinerii tuturor autorizaţiilor legale necesare", a precizat clubul într-un comunicat difuzat vineri seară.

În urma unui lung proces de licitaţie care a implicat mai multe grupuri, grupul reprezentat de Boehly şi de partenerii săi investitori au fost reţinuţi de banca new-yorkeză Raine Group, care supervizează vânzarea.

Acest grup este compus, în afara lui Boehly, de Mark Walter, coproprietar al lui Dodgers, din miliardarul elveţian Hansjoerg Wyss şi din societatea americană de investiţii Clearlake Capital.

"Clubul Chelsea poate confirma că termenii au fost acceptaţi pentru ca un nou grup de proprietari, conduşi de Todd Boehly, Clearlake Capital, Mark Walter şi Hansjoerg Wyss, să poată cumpăra clubul", se arată în comunicatul Chelsea FC.

Chelsea riscă intre în faliment dacă nu îşi va schimba proprietarul până la sfârşitul acestei luni, când va expira licenţa specială acordată de guvern, conform presei britanice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.