Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Antreprenor IT: 'De astăzi, dorim să revenim cu toate motoarele 100%. Am organizat munca pe schimburi ca să avem o spaţiere mai mare între oameni'

online

Trecerea de la starea de urgenţă la starea de alertă este prielnică pentru unele business-uri. Unii antreprenori au aşteptat nerăbdători să înceapă munca şi spun că nu au niciun motiv să nu repornească activitatea, potrivit Mediafax.

Este cazul lui Adrian Dinu, un antreprenor din domeniul IT care dezvoltă, cu ajutorul celor angajaţilor săi, o soluţie de pontaj electronic.

„De astăzi, dorim să revenim cu toate motoarele 100%. Am organizat munca pe schimburi ca să avem o spaţiere mai mare între oameni”, spune acesta.

Unii angajaţi lucrează foarte bine de acasă şi nu există diferenţe vizibile între munca lor acum şi munca de la birou.

Citește și: Video scandalos! Cum a fost provocat ÎPS Teodosie în timpul slujbei

„Ca toată lumea, am fost şi noi loviţi de criza datorată epidemiei. A trebuit să lăsăm o parte din oameni să lucreze de acasă. (...) În general, toate serivciile suport şi evident programatorii şi inginerii electronici lucrează foarte bine de acasă. Nu văd vreo diferenţă vizibilă între munca lor înainte şi munca lor actuală, mai degrabă oamenii doresc să socializeze şi să se întoarcă la birou”, adaugă Adrian Dinu.

Antreprenorul este optimist şi spune că actuala criză se va termina destul de repede, cam în două luni, după estimarea lui: „Am comenzi exact ca şi înainte, ba chiar aş zice că sunt peste ce aveam înainte de a începe criza”.

Aproximativ 500.000 de angajaţi din birouri din marile oraşe ale ţării au lucrat, timp de două luni, de acasă. O parte dintre aceştia se întorc la muncă, pentru că starea de urgenţă generată de criza coronavirusului a fost înlocuită cu starea de alertă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.