Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anul 2018 a reconfirmat cei 2 ani și jumătate de mandat al echipei PSD-Firea - 0 rezultate, Bucureștiul este blocat

facebook.com
Cristian Busoi

Bucureștiul a avut primari mai buni și mai răi, dar administrația PSD de la nivelul Capitalei si al sectoarelor este pur și simplu incompetentă și-și maschează incompetența cu pomeni și cu bani alocați pentru spectacole, sindrofii, biserici, companii municipale, acuză Cristian Bușoi.

„După doi ani și jumătate de mandat, niciuna dintre promisiunile Gabrielei Firea nu s-au concretizat. PSD-Firea nu sa făcut nimic pentru deblocarea traficului – iar Bucureștiul este blocat; nu a făcut nimic pentru repararea conductelor RADET și conductele crapă și oamenii îngheață în case, administratia PSD nu a făcut nimic pentru parcări, pentru infrastructură, pentru consolidarea cladirilor cu risc seismic, pentru niciuna dintre prioritățile Bucureștiului.

Desființarea companiilor înființate de administrația Firea este doar o chestiune de timp, iar PNL a depus o actiune de desfiintare in instanta. Ce va rămane după desființarea companiilor dnei Firea va fi însă un alt haos : administrația Capitalei va trebui complet reașezată ca să poată funcționa, de la contractele de muncă ale angajaților, la obiective administrative și modalități de lucru. Cu cele 600 de milioane de euro pe care primăria le-a alocat societăților pe care le-a înființat, se putea ușor face un plan de reparație extinsă a rețelei termice. Consilierii PNL se vor opune in 2019 la orice alocare de bani din buget pentru companiile care se vor desfiinta.

Nu este nicio diferență între guvernarea națională, Dragnea-Dăncilă și guvernarea la nivel local, a Gabrielei Firea: sunt perfect egal incompetente. Liderii PSD se laudă pe toate drumurile că sunt patrioți , dar când vine vorba să susțină industria locală, preferă să cumperea mai scump și mai prost, din străinătate. Patriotismul celor din PSD este doar pentru reclamă și se limitează la apariții tv în costum național.

Primaria se pregătește să facă aceeași greșeală pe care a făcut-o și cu autobuzele Otokar. După ce a dat 200 de milioane de euro pe autobuze care s-au dovedit defecte din primele zile de funcționare , Primăria Capitalei vrea să dea alte 180 de milioane de euro pe tramvaie din străinătate, în loc să cumpere tramvaie din țară așa cum au și alte administrații, Clujul, Aradul. Nu există niciun motiv pentru achiziția din străinătate, iar standardele de calitate, la care primărie face referire, sunt chiar mai înalte în industria locală. Este absolut necesar si cerem sa se regândeasca procesul de achiziție pentru ca exista in Romania posibilitatea de a fabrica tramvaie foarte bune, iar în condițiile în care industria românească supraviețuiește de pe o zi pe alta, așa cum știm, orice fabricant român se va da peste cap să ofere calitate și garanție și servicii de mentanță”, a spus Bușoi într-o declarație de presă.

De asemenea, PNL ii cere de urgenta dnei Gabriela Firea să vină public și în fața CGMB, la începutul anului, cu un plan urgent și concret de reparații la rețeaua termică a RADET.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.