Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anul acesta este bisect. Semnificația spirituală a zilei de 29 februarie care se petrece o dată la 4 ani

an bisect

O zi bisectă apare o dată la 4 ani, când anul include o zi de 29 februarie. Zilele bisecte apar din cauza unor inconsistențe în calendarul gregorian, iar zilele bisecte ajută la echilibrarea calendarului.

Unii oameni sunt de părere că, deoarece această zi apare o dată la 4 ani, conține o mulțime de puteri spirituale care sunt deosebit de semnificative.

Având în vedere raritatea datei de 29 februarie, putem presupune în siguranță că vibrațiile energetice nu ar fi „obișnuite”. Vibrațiile acestei date ne ajută, de fapt, să facem un salt, un salt de credință.

Așa cum stau lucrurile, o zi în plus (bisectă) este utilă pentru a ne pune lucrurile în ordine, așa că atunci când ai o zi în plus la îndemână, de ce să nu profiți la maximum de ea? De asemenea, acest lucru generează o formă de impact vibrațional asupra continuului spațiu-timp al Universului. Acesta este un moment în care trebuie să stai și să evaluezi starea ta actuală în viață.

Ce vrei în zilele următoare, luni și ani?

Ei bine, atunci când ai hotărât totul, pur și simplu trimite-ți informațiile în lumea deschisă. Lasă Universul să audă și să accepte cu brațele deschise.

Ține minte, trăiește în prezent. Sfera superioară nu are conceptul de timp – nimic nu este niciodată viitor, nimic nu a fost niciodată trecut. Există doar aici și acum. Totul este doar un singur moment de conștiință, iar misiunea ta este să trăiești în acea conștiință, nu să o cauți pentru eternitate.

29 februarie 2024 – Zi de vibrație 3

Ziua de 29 februarie 2024 are vibrația 3, care simbolizează trinitatea minții, corpului și spiritului – suntem pur și simplu într-un lanț de renaștere, moarte și viață. Semnifică, de asemenea, abundanța pe care Universul ne-o dăruiește.

Numărul 3 este, de asemenea, legat de optimism, entuziasm și bucurie. Renunțați la orice sentiment de pesimism, cinism sau tristețe.

Ar trebui să faceți un efort conștient să zâmbiți mai mult, să vă implicați în activități încurajatoare și să răspândiți energie pozitivă celorlalți. Bucuria atrage bucuria. Optimismul vă deschide la primirea binecuvântărilor vieții, potrivit sfatulparintilor.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.