Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

ANUNȚ de ULTIMĂ ORĂ - Protest de AMPLOARE pentru susținerea lui Kovesi, în Piața Victoriei

breaking news

Este oficial - va fi protest de amploare în Piața Victoriei. Anunțul a fost postat pe unul din grupurile de Facebook dedicate susținerii Laurei Codurța Kovesi. Oamenii au de gând să iasă în Piața Victoriei vineri, de la ora 17.

"BREAKING NEWS - TREBUIE SĂ IEȘIM ÎN STRADĂ! Fix în ziua în care va trebui să plece la Bruxelles, la Parlamentul European, pentru a-și susține interviul pentru funcția de procuror-șef european, Laura Codruța Kovesi a fost citată în calitate de suspect de către Secția Speciala de Investigare a Infracțiunilor din Justiție.

Citește și: Victor Ponta, BOMBĂ cu CEAS - Anunță suspendarea finanțării de la stat pentru partide: 'Bugetul pe 2019 e un fake' .

Într-o intervenție în direct la Europa FM, fosta șefă a DNA a anunțat că acuzațiile care îi sunt aduse sunt cele de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasă și cel mai probabil se va începe urmărirea penală pe numele acesteia.

E clar că penali fac orice le stă în putință pentru a o denigra pe fosta șefă DNA și ca aceasta să nu ajungă primul procuror-șef european, deși este cel mai susținut candidat!", scrie pe grupul Și eu sunt fan DNA.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.