Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț CNAIR: Pasajul de pe Varianta de ocolire a municipiului Arad, deschis

www.news.ro
șosea, drum, drumari, indicatoare rutiere

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că începând de luni, ora 11:30, a fost deschis circulaţiei traseul nou creat al pasajului de pe Varianta de ocolire a municipiului Arad, peste liniile CF Brad - Curtici - DJ 709B, pentru finalizarea lucrărilor pe actualul DN 7, conform Agerpres.

Potrivit unui comunicat al CNAIR, remis AGERPRES, valoarea lucrărilor este de aproximativ 31,719 milioane de lei cu TVA, având ca sursă de finanţare bugetul de stat.

Începând cu data 13.03.2015, contractul de execuţie încheiat cu antreprenorul C.C.C.F. - Filiala Drumuri Poduri Timişoara SRL a fost reziliat, la acea dată lucrările la obiectiv fiind realizate în proporţie de 70%.

În anul 2017, DRDP Timişoara a demarat o nouă procedură de achiziţie publică în vederea atribuirii contractului pentru realizarea lucrărilor rămase de executat pentru acest obiectiv de investiţii.

Procedura a fost finalizată prin încheierea unui acord contractual cu Asocierea Tehnodomus SA & CDP Energy SA & Construcţii Feroviare Mureş SA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.