Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț de ULTIMĂ ORĂ al meteorologilor: Cum va fi vremea în România săptămâna viitoare

www.radiotimisoara.ro
termometru, vremea

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru săptămâna viitoare. Potrivit acesteia, vremea va fi instabilă cu variații de temeperatură atât în București, cât și în țară.

În țară, vremea se va menține în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse, însoţite de descărcări electrice, ziua mai ales în sud-estul și nord-vestul țării, iar noaptea cu precădere în nord-est și centru. În restul teritoriului cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala pe arii restrânse. Izolat, mai ales la munte, cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp. Vântul va avea intensificări în regiunile estice și la munte și, trecător, în celelalte regiuni, mai ales în cursul zilei. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15…16 grade pe litoral și 25…26 de grade în Banat, Oltenia și sud-vestul Transilvaniei, iar cele minime se vor încadra între 6 și 14 grade.

În București, vremea se va răci ușor. Cerul va fi temporar noros, favorabil trecător ploii de scurtă durată. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 9…11 grade.

Citește și: Episod ȘOCANT: O întreagă localitate din România, REVENDICATĂ de familia unui nobil maghiar

Prognoza pentru luni

În țară, vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate cu precădere în cursul zilei și vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului în sudul țării, local în centru, est și la munte și izolat în restul teritoriului. Punctiform, mai ales în zona montană, cantitățile de apă pot fi mai însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 17…18 grade pe litoral şi 26 de grade în regiunile vestice și sudice, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 13 grade.

În București, vremea va fi ușor instabilă. Cerul va avea înnorări temporare în cursul zilei, când vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și modearat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 10…11 grade.

Prognoza pentru marți

În țară, vremea va fi în general frumoasă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate în vestul și sud-vestul țării, precum și în zona de munte, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și, posibil, descărcări electrice și intensificări trecătoare ale vântului. În restul teritoriului cerul va fi variabil și astfel de fenomene se vor semnala cu totul izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 17…18 grade pe litoral şi 25…26 de grade în vest, sud-vest și centru, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 4 şi 14 grade.

În București, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

Citește și: FRF s-a răzgândit: A informat UEFA cine e NOUA CAMPIOANĂ a României

Prognoza pentru miercuri

În țară, cerul va avea înnorări temporar accentuate, ziua în vestul, centrul și nordul țării, precum și în zona de munte, unde local, îndeosebi după-amiaza și seara se vor semnala averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului, iar noaptea, pe arii restrânse, în estul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 şi 27 de grade, iar cele minime între 6 şi 15 grade.

În București, cerul, variabil ziua, va avea unele înnorări spre seară și noaptea, când este posibil să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 24…25 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

Vremea în intervalul 25.05.2017 – 28.05.2017

În țară, valorile termice vor marca o scădere în a doua parte a intervalului. Probabilitatea de apariție a fenomenelor specifice instabilității atmosferice va fi mai ridicată la început în vestul, centrul și nordul țării, apoi și în restul teritoriului.

În București, valorile termice vor marca o scădere la sfârșitul intervalului, iar probabilitatea de apariție a fenomenelor specifice instabilității atmosferice va fi mai mare la mijlocul intervalului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.