Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț de ULTIMĂ ORĂ al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău în cazul crimelor de la Săpoca

breaking news

Bărbatul de 38 de ani care a omorât 4 pacienți ai Spitalului de Psihiatrie Săpoca din Buzău și a rănit alți 9 va fi internat pentru a se stabili dacă avea discernământ în momentul comiterii faptelor, au anunțat reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău.

Potrivit unui comunicat, remis duminică presei de Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău, bărbatul acuzat de agresiunile comise la Spitalul de Psihiatrie Săpoca este încă internat în unitatea medicală, sub paza lucrătorilor Serviciului pentru Intervenții și Acțiuni Speciale al IPJ Buzău, conform Mediafax.

Citește și: BREAKING Trei dintre victimele atacului de la Spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca sunt în comă

„Urmează ca după audierea autorului în calitate de suspect să se solicite instanței de judecată luarea măsurii internării nevoluntare, pentru a se stabili printre altele dacă acesta a avut discernământul păstrat la momentul comiterii fapte”, se arată în comunicat.

Potrivit aceleiași surse, pacientul în vârstă de 38 de ani era internat voluntar în Spitalul de Neuropsihiatrie datorită unor afecțiuni medicale cauzate de consumul de alcool. Acesta a lovit cu un stativ metalic pentru perfuzii trei pacienți din același salon, care au decedat.

„Cu același obiect, autorul a mai lovit alți 10 pacienți din saloanele învecinate, unul dintre aceștia decedând ulterior. După comiterea faptei, a încercat să părăsească spitalul, fiind însă prins și imobilizat de un echipaj de poliție aflat într-o altă misiune în acest loc”, mai precizează reprezentanții Parchetului.

Potrivit acestora, în cauză s-a început urmărirea penală, sub aspectul infracțiunii de omor calificat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.