Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Anunț de ULTIMA ORĂ al premierului Viorica Dăncilă despre REMANIEREA guvernamentală: O evaluare totală va începe luna aceasta. Se face în COALIȚIE

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Viorica Dăncilă

Premierul Viorica Dăncilă susține că luna aceasta va începe evaluarea membrilor cabinetului, precizând că trebuie ALDE și PSD să analizeze dacă aceștia și-au îndeplinit obiectivele. Prim-ministrul susține că România e pregătită să preia președinția UE.

"Nu se va vorbi la acest Comitet Executiv de o remaniere guvernamentală. După cum știți, se va face o evaluare a fiecărui ministru în funcție de programul de guvernare. (..)Trebuie să vedem daca obiectivele din programul de guvernare daca au fost indeplinite. Până nu vad aceast foaie de parcurs, daca a fost indeplinită de fiecare ministru, nu pot sa fac precizari. Pentru noi, președinția Consiliului UE e foarte importantă, e un examen pe care îl dăm după aderarea la UE și în acest sens vreau să vă asigur că suntem în grafic cu pregătirile, avem dosarele pregătite pentru fiecare ministru în parte. Chiar dacă vor fi schimbări,nu am discutat încă acest lucru, vom avea grijă ca fiecare ministru să fie pus la punct. Evaluarea se va face în cadrul coaliției, începând de luna aceasta o să o facem", a declarat Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.